Incredibil! Ce note a luat Bianca Drăgușanu la examenul de Bacalureat: Uite că nu mai e secret

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai râvnite dive din lumea showbiz-ului românesc. Vedeta a devenit foarte cunoscută în urma operațiilor estetice pe care și le-a făcut, dar și după ce a fost asistentă Tv în urmă cu ceva timp.

Puțini știu însă cum s-a descurcat Bianca Drăgușanu la capitolul ”școală”. În urmă cu trei ani, în 2017, multă lume a fost curioasă de rezultatele pe care diva le-a avut în timpul anilor școlari.

Spre mirarea tuturor, Bianca nu s-a sfiit și a făcut public rezultatul obținut la examenul de Bacalaureat.

”Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, scria vedeta pe o rețea de socializare.

Ce note a luat Bianca Drăgușanu la Bacalaureat?

Lângă rândurile postate, diva a adăugat și o fotografie cu diploma sa de Bacalaureat pentru a închide gura persoanelor care i-au pus la îndoială capacitățile intelectuale.

Potrivit actului de studii, Bianca a absolvit Liceul de Informatică din Petroșani în 2002 și s-a descurcat foarte bine la toate probele de la Bac.

La Limba și Literatura Română, la proba orală, a obținut nota 9, iar la cea scrisă la fel. La Engleză, blondina a luat 8,50. Materia cea mai dificilă pare să fi fost matemativa, unde diva a obținut cea mai mică notă, 7,20.

Revista Presei