Bianca Drăgușanu și-a distrus fața: „Am ditamai tufișul la ochi”. Imagini în premieră

de: Ana Toma
13 apr. 2021
Bianca Drăgușanu și-a distrus fața:

După ce și-a operat nasul și nu a fost mulțumită de rezultatele obținute imediat după operație, Bianca Drăgușanu a dat de noi probleme. O operație estetică făcută în urmă cu un an de zile îi dă mari bătăi de cap blondinei.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că după implantul de sprâncene făcut în urmă cu un an, este nevoie de noi tratamente cosmetice pentru a se putea menține, lucru pe care vedeta nu îl știa la momentul în care și-a făcut intervenția.

Bianca Drăgușanu nu s-a informat

Cu alte cuvinte, deși operația estetică la nivelul sprâncenelor a fost un adevărat succes, diva trebuie să continue să își lamineze sprâncenele pentru a păstra rezultatele. Chiar ea a fost cea care le-a mărturisit fanilor că nu s-a documentat înainte de a face intervenția.

Astfel, Bianca Drăgușanu trebuie să se prezinte constant la laminare, pentru că sprâncenele ei cresc ”crețe”, dat fiind faptul că vedeta are părul natural creț.

“În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implat la sprâncene. O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată. Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat, mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot.

Bianca Drăgușanu

Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Recomandările blondinei pentru fani

Bianca Drăgușanu a ținut să le transmită fanilor că nu trebuie să fie speriați de o astfel de intervenție șă medicul nu are nicio vină pentru faptul că părul ei natural este creț. Ea mai adăugat că procedura de laminare trebuie repetată la fiecare două săptămâni pentru ca sprâncenele să fie sub control.

”Acum, o dată la două săptămâni trebuie să vin să le îndrept. Deci, am sărit din lac în puț, că poate altă treabă nu aveam. Mi-a crescut un gard în loc de sprâncene. Am ditamai tufișul la ochi. Și trebuie să le și tundem”, a mai spus vedeta.

Ea are și o recomandare pentru fetele care vor să își facă un astfel de implant. Blondina la recomandă să facă acest lucru doar dacă au părul drept, altfel, vor ajunge în situația ei și vor fi nevoite să își lamineze sprâncenele la fiecare două săptămâni.

“Bun, deci, una peste alta, recomand implantul de sprâncene dacă ai părul întins și nu ai părul creț, așa cum îl am eu”, a adăugat vedeta.