Uluitor! Cum arată Bianca Drăgușanu după ultima operație estetică. Fanii au rămas mască când au văzut-o. Diva s-a speriat și ea

de: Ana Toma
03 apr. 2021
Uluitor! Cum arată Bianca Drăgușanu după ultima operație estetică. Fanii au rămas mască când au văzut-o. Diva s-a speriat și ea

Bianca Drăgușanu este o adeptă a operațiilor estetice, însă ultima achiziție a divei nu a fost așa cum se aștepta. Vedeta și-a operat nasul, însă rezultatele din primele ore nu au mulțumit-o.

Diva simte nevoia de schimbare continuă. A investit zeci de mii de euro în operațiile estetice și nimic nu o oprește să-și îmbunătățească trupul. Deși acum a vrut o modificare la nas, vedeta nu e prea mulțumită de rezultat.

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de operația estetică

Vedeta a împărtășit totul cu fanii săi de pe Instagram. Bianca Drăgușanu și-a remodelat nasul, chiar dacă acesta era aproape perfect. Cu toate acestea, vedeta nu a fost mulțumită de rezultat, ba chiar și-a comparat nasul cu un ”rât de porc”, dat fiind faptul că acesta este inflamat.

Totuși, intervenția estetică este încă nouă, deci cel mai probabil în câteva zile, nasul vedetei se va desfumfla și va arăta așa cum își dorea Bianca.

Pentru a-și ascunde micile imperfecțiuni, dar pentru a rămâne și activă pe Instagram, vedeta a apărut în fața internauților, cu un filtru de elf și a făcut sigură haz de necaz de aspectul ei.

”Mamă, cum e nasul! Aproape rât! Ai înnebunit? Elf cu rât? Cine a mai văzut? M-a mâncat în c**, cum s-ar zice, că puteam să stau naiba cu nasul meu, dar mie mi se părea ca am o cireșică în vârful nasului și am vrut să scap de ea și acum am ditamai nasul de rât. Sper să se dezumfle cât mai repede că nu mai rezist”, a povestit Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu după operația estetică la nas

Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru operațiile estetice

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care iubesc operațiile estetice. Vedeta a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul anilor și nu a avut nici o reținere să vorbească despre ce și-a modificat și de ce.

Astfel, diva a apelat la acid hialuronic pentru buze, și-a mărit bustul și fesele și, de asemenea, și-a umplut toate ridurile de expresie. Bianca și-a tatuat și sprâncenele și a apelat și la fațete dentare pentru un zâmbet perfect.

În 2014, vedeta mărturisea că a cheltuit aproape 16.000 de euro pentru toate intervențiile estetice pe care și le-a făcut, deci având în vedere toate schimbările din ultimii ani, cel mai probabil suma s-a dublat, sau poate chiar triplat.