Bianca Drăgușanu șochează România: „Vin cu dovezi și o să distrug”. Pe cine amenință vedeta este incredibil

16 nov. 2020
Bianca Drăgușanu șochează România: „Vin cu dovezi și o să distrug”. Pe cine amenință vedeta este incredibil
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Alex Bodi trece prin unele din cele mai grele momente din viața sa, după ce a fost reținut de poliție într-un dosar de proxenetism. 

Situația s-ar putea însă să devină și mai neagră pentru afacerist, oamenii legii pregătindu-se să inventarieze bunurile acestuia și să analizeze care provin din afaceri legale și care provin din afaceri ilegale.

„Procurorii DIICOT inventariază averea lui Alex Bodi dar și a celorlalți membri ai grupării criminale din care acesta ar fi făcut parte. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea rămâne, astfel, fără bunurile înregistrate pe numele său, dacă se va dovedi că au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele sale victime,” notează Gândul, în exclusivitate.

Printre cele mai de preț bunuri ale lui Alex Bodi se numără mai multe imobile în Ilfov și Mediaș, o vilă în Monte Carlo și mai multe mașini rare, printre care un Lamborghini Urus, un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, un Bugatti Chiron dar și un Lamborghini Aventador SV, unul dintre cele doar 500 de exemplare existente în lume.

Bianca Drăgușanu se răzbună total Alex Bodi. Îi poate ajuta pe polițiști să-i confiște toată averea: „Vin cu dovezi și o să distrug”

Ei bine, Alex Bodi ar putea rămâne fără toate acestea, dacă Bianca Drăgușanu începe să vorbească în fața autorităților.

Bianca a fost de curând să-și scoată un certificat medico-legal, după o bătaie soră cu moartea pe care a primit-o din partea lui Alex Bodi, cât timp cei doi erau încă împreună.

Chiar dacă a declarat de mai multe ori că va vorbi despre ceea ce i s-a întâmplat în ultmii ani, Bianca Drăgușanu nu a făcut-o niciodată, însă de data asta pare mai hotărâtă ca oricând și susține că are mai multe dovezi pentru cele pe care le va declara. Printre acestea s-ar putea număra și dovezi pe care, mai apoi, anchetatorii să le folosească împotriva lui Alex Bodi, pentru a-i pune acestuia sechestru pe avere.

Rămâne de văzut dacă Bianca își va pune până la urmă în aplicare amenințările și dacă dezvăluirile pe care le promite vor fi și despre Alex Bodi, fostul său soț, însă un lucru este sigur: Cei care i-au greșit în ultimii ani Biancăi, așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă dezvăluirile pe care aceasta le promite sunt îndreptate și asupra lor:

„O să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe apărute după ploaie”, a declarat de curând Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram, punându-i în gardă pe apropiații săi mai vechi sau mai noi.