Suma uriașă pe care o cere Bianca Drăgușanu pentru o singură postare pe Instagram. Cât câștigă minim într-o lună doar din asta

15 nov. 2020
Suma uriașă pe care o cere Bianca Drăgușanu pentru o singură postare pe Instagram. Cât câștigă minim într-o lună doar din asta

Bianca Drăgușanu și-a creat o imagine de păpușă și lucrează în continuare la aspectul fizic, ca să bucure ochii bărbaților, dar și a fanilor care o susțin. Este o persoană publică care mereu a fost prezentă în diferite scandaluri și asta a făcut-o populară. Pentru vedetă banii de mult nu mai sunt o problemă, deoarece a reușit pe parcursul anilor să facă o mare avere.

În primul rând, cea mai mare avere pe care o are sunt urmăritorii de pe pagina sa de Instagram. Pe parcursul carierei a acumulat 1.100.000 de abonați, care sunt activi cu like-uri și comentarii. Fiecare fotografie acumulează peste 10.000 de like-uri și se poate lăuda cu oamenii care o iubesc și o admiră pentru tot ce face.

Este cunoscut că vedetele cu ajutorul rețelelor de socializare încasează zeci și sute de mii de euro lunar. Din acest motiv, presa a aflat chiar de la Bianca Drăgușanu câți bani face pentru o singură postare făcută de ea. Mai mult, putem observa că des publică fotografii unde sunt prezente diferite brand-uri, haine, accesorii, bijuterii și așa mai departe.

Banii pe care îi primește cu ajutorul Instagram-ului

Bianca Drăgușanu mărturisește într-un interviu că minim 10.000 de euro poate obține de pe pagina sa de Instagram, dar venitul poate fi mai mare în cazul în care are o colaborare cu un brand cunoscut. Fosta asistentă TV își poate permite o viață luxoasă și restaurantele, hotelurile, vacanțele, diferite mofturi își poate permite singură.

„Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu si câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minim. Eu trebuie să am întotdeauna Insta Story-uri.”

Din mai multe surse veridice s-a aflat că vedeta poate cere pentru o singură postare în jur de 3.000 de euro. Crede că acești bani sunt suficienți ca să facă publicitate la un produs și de o sumă mai mică nu poate fi vorba. De asemenea, mai are o fetiță pe care o iubește foarte mult. Sofia are parte de o copilărie de invidiat, întrucât mama ei este gata să-i îndeplinească orice moft.