Bicarbonatul poate face minuni în corp! Lidia Fecioru se folosește corect și ce boli poat vindeca

lidia fecioru

Diabetul și cancerul sunt unele dintre cele mai des întâlnite probleme de sănătate. Pentru a le putea trata și pentru a ne simți mai bine, avem nevoie de acest leac minune în viața noastră. Lidia Fecioru a spus secretul pentru videcarea unora dintre cele mai grave probleme de sănătate. 

Lidia Fecioru a prezentat la Antena 3 leacul minune care vindecă diabetul, infecțiile și cancerul. Acest mix este un antibiotic natural care poate fi consumat zilnic și este format din bicarbonat și miere de albine.

Împreună, aceste două alimente oferă beneficii uimitoare organismului nostru. Lidia Fecioru a explicat cum trebuie consumat acest amestec și cum acționează asupra organismului nostru.

”Bicarbonatul ne ajută la echilibrarea pH-ului organismului nostru. Să nu uităm că multe din ciupercile pe care le avem, cancerul, care vine în urma unor ciuperci, infecții, dezechilibre… ne trezim cu o celulă care a luat-o razna.

Niciodată să nu mergem pe principiul că a mâncat carne sau a fumat țigară și a făcut cancer”, a explicat Lidia Fecioru la Antena3.

Ce se întâmplă în organismul nostru

Bionergoterapeutul a explicat că toate aceste probleme grave de sănătate vin ca urmare a unei hiperacididități a organismului nostru.

În ceea ce privește consumul leacului minune. Acesta trebuie consumat zilnic, în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Dacă nu avem miere, nu este niciun fel de problemă, deoarece bicarbonatul poate fi consumat și simplu.

”Totul vine pe o hiperaciditate a organismului nostru. Bicarbonatul îl putea lua chiar și fără miere, în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Multe din problemele noastre vor dispărea”, a mai spus Lidia Fecioru.

Revista Presei