Beneficiile neștiute pe care ți le aduce aloe vera. Lidia Fecioru a spus cum se folosește corect

de: Ana Toma
08 aug. 2020
Beneficiile neștiute pe care ți le aduce aloe vera. Lidia Fecioru a spus cum se folosește corect

Organsimul tău merită să fie îngrijit cum trebuie pentru o mai bună funcționalitate. Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a spus secretul pentru curățarea vaselor de sânge, dar și pentru prevenirea accidentelor vasculare cerebrale. Planta este o adevărată sursă de beneficii

Aloe vera este una dintre cele mai cunoscute plante pentru utilizările sale multiple și nunumăratele beneficii pe care le oferă. Puțini știu însă că aceasta este leacul miraculos pentru a trata o serie de afecțiuni grave.

Lidia Fecioru a povestit cum trebuie folosită corect această plantă și ce putere de vindecare are.

”Aloe este o plantă care poate prelungi viața”, a arătat Lidia Fecioru.

”Luăm câteva frunze de Aloe, le tocăm mărunt și adăugăm vodcă sau spirt. La cinci părți de vodcă adăugăm o parte de plantă. Se lasă preparatul o lună de zile la întuneric, într-o sticlă de culoare închisă, apoi se consumă câte cinci picături în fiecare dimineață”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Elimină insomnia

De asemenea, pe lângă faptul că ajută la curățarea vaselor de sânge, aloe vera este și soluția pentru a scăpa de insomnii.

”Leacul acesta ajută la prevenirea accidentelor vasculare, curăță vasele de sânge, elimină insomnia și este extrem de benefic pentru tot ce înseamnă infecția sinusurilor.

În plus, ajută și la digestie”, a mai spus aceasta.