Ultima oră! Andreea Bălan, la un pas de moarte. A ajuns direct pe masa de operație. Ce spun medicii despre starea e de sănătate

de: Ana Toma
03 nov. 2020
Ultima oră! Andreea Bălan, la un pas de moarte. A ajuns direct pe masa de operație. Ce spun medicii despre starea e de sănătate

Momente teribile pentru Andreea Bălan. Artista a fost la un pas de moarte. Ea a ajuns la spital direct pe masa de operație după ce a acuzat o serie de dureri abdominale insuportabile. Nu e prima oară când vedeta trece prin așa ceva.

Andreea Bălan se confruntă din nou cu probleme de sănătate. În urmă cu o zi, vedeta a ajuns la spital, iar medicii au programat-o direct la operație. În prezent, artista este internată la un spital din Capitală, unde este supravegheată.

”Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc cel mai probabil în cursul zilei de mâine. Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut”, a declarat un apropiat al vedeti, pentru cancan.ro.

Potrivit surselor citate, Andreea a mers singură la spital, dat fiind faptul că durerile nu mai puteau fi suportate, iar diagnosticul este unul destul de grav. Se pare că artista ar fi fost la un pas de septicemie, acesta fiind motivul principal pentru care va fi nevoie de o intervenție chirurgicală

La un pas de moarte pentru a doua oară

Nu este prima oară când Andreea Bălan se află la un pas de moarte. La nașterea pe care a avut-o prin cezariană, artista a făcut stop cardio-respirator la un minut sau două, după ce medicii au scos copilul, ceea ce a însemnat, practic, șansa la viață pentru fetiță.

Întreg evenimentul neplăcut s-a petrecut sub ochii fostului ei soț, George Burcea, care privea din spatele ferestrei sălii de naștere.

”Andreea a intrat în stop cardio-respirator la un minut sau două după ce fetița a venit pe lume. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, erau șanse foarte mari să pățească ceva rău. Medicii au resuscitat-o. George, soțul ei, nu se afla în sala de nașteri, dar vedea totul de pe fereastră… După ce au reușit să o stabilizeze, Andreea a fost mutată la terapie Intensivă.

De atunci, nu și-a văzut fetița, decât pe telefon, în filmările pe care i le-a arătat George. E posibil ca în cursul zilei de azi să fie mutată într-un salon normal. În cursul zilei de ieri a început să miște mâinile și picioarele și să vorbească, puțin, iar în cursul zilei de astăzi se vede clar o îmbunătățire a tuturor funcțiilor. Acum comunică foarte bine”, povesteau pentru VIVA, surse din apropierea familiei la momentul respectiv.