Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

de: Ana Toma
25 oct. 2020
Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

Loredana Chivu i-a șocat pe toți după ce în urmă cu doar câteva zile a ajuns de urgență la spital. De abia acum, vedeta a mărturisit ce simptome a avut și ce problemă medicală are, de fapt. Nimeni nu a știut acest lucru și nici ea nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Loredana Chivu a ajuns la spital după ce a acuzat dureri puternice de spate. Vedeta și-a anunțat fanii pe contul personal de socializare cu privire la faptul că are o serie de problem medicale, însă diagnosticul a rămas incert.

Contactată de Antena Stars, vedeta a mărturisit totul și se declară optimistă. Doctorii au descoperit că aceasta suferă de pietre la rinichi și va fi nevoie de o operație chirurgicală pentru a rezolva situația.

”Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență.

Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea”, a mărturisit Loredana Chivu.

Momente de panică în spital

Vedeta a vorbit și despre trăirile pe care le-a avut pe patul de spital. Ea a povestit că s-a simțit singură și chiar a izbucnit în plâns, după ore bune pentrecute la urgență.

”M-am simțit foarte singură acolo în spital, pentru că nu te lasă să ai însoțitori, nu te lasă să fie nimeni cu tine și văzându-mă în situația aia, singură, văzând atâta durere în jurul meu, m-am simțit copleșită, am început să plâng. Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz.

De obicei când te confrunți cu această problemă, piatra se elimină mai ușor, dar la mine este înțepenită și este mai greu să o elimin. Dacă, doamne ferește nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiască să ajungem la operație”, a mai spus blondina.