Boala gravă cu care s-a infectat Dan Cruceru! Detalii de ultimă oră despre prezentatorul Survivor România

03 iun. 2020
Boala gravă cu care s-a infectat Dan Cruceru! Detalii de ultimă oră despre prezentatorul Survivor România
Dan Cruceru a prezentat prima ediție a Survivor România

Reality show-ul Survivor România s-a încheiat cu victoria Elenei Ionescu, care a reușit să câștige marele trofeu, dar și cei 250.000 lei puși în joc. Competiția a fost una extrem de grea. Deși publicul s-a bucurat de fiecare emisiunea în parte, puțini știu cam câte au îndurat cei care au contribuit la această producție.

Printre victime s-a aflat și Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii. Aceasta s-a infectat chiar din prima lună cu virusul Dengue. Este extrem de periculos și provoacă febră mare, deteriorând practic întregul organism. Virusul se transmite prin mușcătura țânțarilor și nu prea ai cum să te protejezi de el.

Virusul periculos cu care s-a infectat Dan Cruceru

Pe lângă această boală cu care s-a confruntat, Dan Cruceru a mai avut și alte probleme de sănătate, pe care a reușit să le țină sub control. Junga din Republica Dominicană le-a dat tuturor de cap.  „A fost cel mai mare proiect pentru mine, dar și cel mai greu. Când am venit în emisiune, în prima lună, am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus. Am avut noroc de o echipă de medici foarte bună, care m-a pus pe picioare câteva zile.

Până m-am adaptat la această țară am slăbit vreo 7 kg. Pe traseu m-am confruntat cu aceleași condiții meteo ca și voi. M-a ars soarele, am schimbat pielea de cinci ori până acum. Cireașa de pe tort, doar mie mi s-a întâmplat: vocea. Mi-am pierdut-o de zeci de ori. Mi-a fost foarte greu, dar în același timp mi-a plăcut enorm”, – a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor România 2020.