Cine este soția super celebră a lui Dan Cruceru, noua vedetă Kanald D. Prezentatorul Survivor este căsătorit de 11 ani

dan cruceru

Puțini știu cine este soția celebră a lui Dan Cruceru. Prezentatorul Survivor, emisiune care va fi difuzată de Kanal D, este căsătorit din 2009 cu Cristina Ancuța Pocora, fost deputat PNL. Aceasta a candidat și la Primăria Sectorului 3, iar timp de 8 ani a fost aleasă pe listele liberalilor să ocupe un loc în Parlament.

Ca și deputat, ea a reușit mărirea alocațiilor în 2015 cu 100% de la 42 lei la 84 lei, aceasta fiind ultima mărire de alocație până la 1 mai 2019. Acum se discută aprins pe această temă, iar președintele Klaus Iohannis ar urma să promulge o nouă lege în acest sens.

Cristina Pocora a fost și purtător de cuvânt al PNL, dar locul ei a fost luat de Alina Gorghiu, după ce Crin Antonescu a fost obligat să-și dea demisia și să renunțe la candidatura la prezidențiale în favoarea actualui președinte al României, proaspăt ales pentru a doua oară.

Dan Cruceru și Cristina Pocora au împreună o fetiță. Prezentatorul Survivor a lucrat peste 15 ani în televiziune, la Pro Tv și Prima Tv. El a ajuns celebru în special datorită emisiunii Poveștiri adevărate, care era difuzată pe Acasă Tv. De mai mulți ani, jurnalistul a ales să se orienteze pe zona de blog și vlog. A creat astfel TatiCool și a devenit unul dintre cele mai importante nume din zona influencerilor de parenting.

Cine va participa la emisiunea Survivor

Cei 20 de concurenți vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.   Aceștia s-au îmbarcat deja în aeronava spe Republica Dominicană, locul unde se vor lupta pentru a-și depăși limitele și a demonstra  pot fi “supraviețuitori”.
Concurenții vor avea de înfruntat condițiile dure ale sălbăticieiîntocmai  niște naufragiați pe o insula pustie. Își vor construi singuri adăpostse vor hrăni cu ce le oferă natură, vor încerca  găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup și a rezistă cât mai mult într-un mediu străîncare nu are nimic din confortul cu care au fost obișnuiți.
20 de caractere diferite, cu povești de viață inedite, oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții vor fi nevoiți  între într-o cursa autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur învingător.
Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădau, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor.
De cealaltă parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Andi Constantin.
Nu ratați premieră celui mai dramatic reality televizat, “Survivor România”, în această sâmbătă, de la ora 20:00! Telespectatorii vor fi martorii unui reality sută la sută autentic, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00,  numai la Kanal D.

 

Revista Presei