Boala gravă de care suferă Dan Capatos. A spus adevărul, după ce a fost acuzat că s-a vaccinat pe nedrept

02 feb. 2021
Boala gravă de care suferă Dan Capatos. A spus adevărul, după ce a fost acuzat că s-a vaccinat pe nedrept
Dan Capatos a lucrat 13 ani la Antena 1

Anul 2021 nu a început pentru Dan Capatos așa cum și-ar fi dorit. După 13 ani petrecuți la Antena 1, acesta a fost obligat să se mute cu emisiunea sa la Antena Stars. Deși acesta nu a comentat public decizia patronatului, sursele VoxBiz au dezvăluit că acesta nu a fost deloc mulțumit cu mutarea impusă.

Totuși Dan Captos continuă să prezinte Xtra Night Show cu același profesionalism ca și până acum, alături de Cătălin Bordea și mai nou și de actrița Paula Chirilă. Într-una din emisiuni, aceasta a fost nevoită să părăsească platoul întrucât i s-a făcut rău. A venit salvarea, a rămas în spital peste noapte, iar diagnosticul a fost că ar avea un început de ulcer.

De ce boală suferă Dan Capatos?

Dar Paula Chirilă nu este singura cu probleme de sănătate. Ci și Dan Capatos, care a mărturisit că are mari probleme cu tensiunea. Mai mult, acesta a dezvăluit și că a suferit un atac ischemic tranzitoriu. Declarațiile acestuia vin în contextul în care a fost acuzat că a primit vaccinul anti-coronavirus peste rând.

Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua. Lumea nu ştie că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic acum doi ani, când nu-mi mai simţeam jumătate de cap. Şi asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a explicat Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars.

Ce este atacul ischemic tranzitor?

Atacul ischemic tranzitor (AIT) nu este periculos, dar este un semnal de alarmă pentru organism. Mai exact, dacă pacientul nu se tratează lucrurile pot deveni foarte serioase. Practic AIT este un episod trecător de disfuncție neurologică, care este provocat de întreruperea bruscă a aportului sangvinic arterial la nivelul unei anumite zone din creier. Acesta nu determină leziuni cerebrale permanente.