Primul artist din România, vaccinat anti COVID-19. Este solistul unei trupe celebre. Nimeni nu a știut că este și medic

coronavirus119

Joi, 7 ianuarie, în România, numărul persoanelor vaccinate împotriva noului coronavirus depășea 76.000. Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul militar, Valeriu Gheorghiță a dezvăluit că probabil din aprilie va începe și administarea serului și populației generale. Un celebru artist din România a fost, însă vaccinat printre primii.

Cum a fost posibil? Ei bine, acesta este și absolvent al Facultății de Medicină și rezident chiar la secția de Boli Infecțioase. Este vorba despre Alex Vasilache, solistul renumitei trupe JukeBox, pe care mult timp am văzut-o la Prima Tv, la Cronica Cârcotașilor. Băieții aveau și multe concerte și erau renunmiți pentru faptul că nu-și lasă fanii să stea pe scaune.

Ce spune Alex Vasilache despre vaccinul anti-coronavirus

„Nemaicântând, mi-a rămas timp cu care a trebuit să mă decid ce fac şi atunci am decis să dau examenul de rezidenţiat. La spital am început acum în Ianuarie. Este anul întâi de rezidenţiat la boli infecţioase. Nouă ca medici ni s-a oferit ocazia de a fi printre primii care fac vaccinul, am privit chestia asta ca pe o oportunitate până la urmă. Nu ne-a obligat nimeni, nu te forţează nimeni”, a spus Alex Vasilache în direct la Aleph News.

Alex Vasilache este solistul trupei JukeBox

Deși iubește mult medicina, solistul de la Juke Box vrea să se întoarcă pe scenă cât mai repede posibil pentru că îi este dor de muzică și fanii, care se distrau la maxim la concertele trupei lui.

A fost actor în multe scenete de la Cronica Cârcotașilor

„Până la urmă, vaccinarea nu e o chestie pe care o faci numai pentru tine, că nu e o acţiune care te protejează doar pe tine. Ci practic tu eşti unul dintre factorii care au capacitatea de a opri răspândirea virusului, a mai spus artistul.

Trupa JukeBox a fost înființată în anul 1998, iar membru fondator a fost chiar Alex Vasilache. Acesta este născut pe 8 august 1974 și a interpretat numeroase roluri în scenetele de la Cronica Cârcotașilor. Are deja experiență de peste 20 ca solist vocal și este o voce apreciată pe piața muzicală.

Citește și:

Revista Presei