Boala năucitoare de care suferă Jador. Artistul a recunoscut că este extrem de îngrijorat. Ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă

15 nov. 2020
Boala năucitoare de care suferă Jador. Artistul a recunoscut că este extrem de îngrijorat. Ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă

La doar 25 de ani, Jador are un program infernal. Acesta s-a implicat în extrem de multe proiecte și muncește aproape nonstop. Chiar dacă pandemia i-a redus numărul concertelor, efectele suprasolicitării le resimt acum din plin. Artistul a vorbit despre problemele lui de sănătate în timpul propriului reality show de pe Antena Stars.

Jador a povestit că din ce în ce mai multe persoane îi atrag atenția că are fire albe în barbă, dar cel mai grav pentru el este că îi cade părul foarte mult și îi este teamă să nu ajungă pe urmele lui Culiță Sterp, care a fost nevoit să apeleze la medicii esteticieni pentru un implant de păr.

De ce boală suferă Jador

”Îmi cade părul rău și folosesc un tratament. Totul de la stres, m-am cam ramolit. Plus că mi-a zis cineva că am fire albe în barbă”, a spus Jador în cadrul emisiunii sale difuzată la Antena Stars.

Jador a recunoscut că este extrem de obosit și acest lucru și-a pus serios amprenta asupra sănătății sale. Alopecia (căderea părului) este doar un simptom al stării pe care o experimentează în ultima perioadă. Cu toate acestea, cântărețul promite să revină în cel mai scurt timp cu noi melodii, care să-l propulseze din nou pe locul 1 pe Youtube.

Ultima piesă cu care a ajuns lider în trending a fost colaborarea cu Carmen de la Sălciua. Piesa a fost intens promovată și a avut succes și la nivel internațional. Despre cei doi cântăreți de petrecere s-a spus chiar că ar fi într-o relație, dar Jador a infirmat zvonurile subliniind că nu ar putea fi împreună cu fosta soție a prietenului său, Culiță Sterp.

Ce este alopecia

Alopecia, căderea părului sau calviția, este o afecțiune dermatologica a foliculilor piloți. Atât femeile, cât și bărbații pot avea această boală, iar aceasta poate fi asociată cu existenta anumitor factori ereditari, cu modificările hormonale specifice vârstei sau altor condiții fiziologice (de exemplu, sarcina) sau medicale, cu prezența unor boli sau cu unele tratamente.