Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

18 iul. 2021
Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

Jador este unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz. Participarea lui la show-ul matrimonial, |Puterea dragostei”, de pe Kanal D, i-a sporit enorm popularitatea și într-un timp record a devenit un adevărat rege al Youtube-ului. Aproape toate melodiile lui au ajuns pe locul 1 în trending, iar numărul concertelor a crescut considerabil.

Înainte de pandemie, Jador ar fi câștigat și 50.000 de euro într-o lună, conform surselor media, dar acum veniturile i-au scăzut serios. Cu toate acestea nu se poate plânge la capitolul bani pentru că se bucură de mare succes. El a fost și protagonistul propriului reality show, pe Antena Stars.

Practic, pe postul de televiziune sunt prezentate episoade din viața artistului. Deși acesta are multe fane, nu i-a fost rușine să recunoască faptul că a fost refuzat de mai multe femei, care l-au catalogat greșit și chiar l-au făcut analfabet. Și asta în ciuda faptului că el este absolvent de ASE, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

”Au fost mai multe femei care m-au refuzat, unele și urâte. Dar unele m-au refuzat pentru că m-au judecat fără să mă cunoască. Gen ziceau că dacă-s manelist, sunt analfabet, nu știu să vorbesc, nu am școală, nu știu să leg două cuvinte și de astea, așa cred eu, sau poate chiar nu le-a plăcut moaca mea”, a spus Jador în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este singura femeie pe care Jador a iubit-o

Singura femeie pe care Jador a iubit-o și de care a fost îndrăgostit nebunește, deși i-a greșit mult, a fost Georgiana. Ea i-a iertat mereu derapajele cu alte femei și l-a primit înapoi. Până într-o zi când a spus stop.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador.

Despre Jador s-a spus și că ar avea o relație cu Carmen de la Sălciua, cu care a scos recent o melodie. Dar el a ținut să clarifice aceste zvonuri, spunând că nu ar putea fi niciodată cu fosta soție a unui bun prieten, în cazul de față Culiță Sterp.

Tags: