Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

12 nov. 2020
Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

Jador este unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz. Participarea lui la show-ul matrimonial, |Puterea dragostei”, de pe Kanal D, i-a sporit enorm popularitatea și într-un timp record a devenit un adevărat rege al Youtube-ului. Aproape toate melodiile lui au ajuns pe locul 1 în trending, iar numărul concertelor a crescut considerabil.

Înainte de pandemie, Jador ar fi câștigat și 50.000 de euro într-o lună, conform surselor media, dar acum veniturile i-au scăzut serios. Cu toate acestea nu se poate plânge la capitolul bani pentru că se bucură de mare succes. El este și protagonistul propriului reality show, pe Antena Stars.

Practic, pe postul de televiziune sunt prezentate episoade din viața artistului. Deși acesta are multe fane, nu i-a fost rușine să recunoască faptul că a fost refuzat de mai multe femei, care l-au catalogat greșit și chiar l-au făcut analfabet. Și asta în ciuda faptului că el este absolvent de ASE, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

”Au fost mai multe femei care m-au refuzat, unele și urâte. Dar unele m-au refuzat pentru că m-au judecat fără să mă cunoască. Gen ziceau că dacă-s manelist, sunt analfabet, nu știu să vorbesc, nu am școală, nu știu să leg două cuvinte și de astea, așa cred eu, sau poate chiar nu le-a plăcut moaca mea”, a spus Jador în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este singura femeie pe care Jador a iubit-o

Singura femeie pe care Jador a iubit-o și de care a fost îndrăgostit nebunește, deși i-a greșit mult, a fost Georgiana. Ea i-a iertat mereu derapajele cu alte femei și l-a primit înapoi. Până într-o zi când a spus stop.

”Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador.

Despre Jador s-a spus și că ar avea o relație cu Carmen de la Sălciua, cu care a scos recent o melodie. Dar el a ținut să clarifice aceste zvonuri, spunând că nu ar putea fi niciodată cu fosta soție a unui bun prieten, în cazul de față Culiță Sterp.

Tags: