Bomba anului! Cu cine ar fi înșelat-o Pepe pe Raluca Pastramă. Acesta este adevăratul motiv al divorțului

raluca pastrama pepe

Raluca Pastramă a declarat că își dorește un divorț liniștit la notar și că este sătulă de scandalurile în care a fost implicată fără să aibă vreo vină. Pepe a anunțat despărțirea printr-un clip pe youtube, dar nu a dezvăluit motivul real pentru care s-ar fi ajuns în acest punct.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la atitudinea distantă a lui Pepe față de soția lui. Mai mult decât atât, acesta s-ar fi conversat cu mai multe femei, iar cu una dintre acestea ar fi avut o relație interzisă. Ar fi vorba despre o persoană cunoscută în lumea showbiz-ului, susțin același surse pentru VoxBiz.ro.

Pepe ar fi înșelat-o pe Raluca Pastramă

Raluca Pastramă ar fi bănuit ceva și a fost extrem de supărată. Ea i-ar fi reproșat lui Pepe că o înșeală cu o altă femeie, dar acesta i-a spus că nimic nu ar fi adevărat. Într-o emisiune pe Youtube în care au fost împreună, Raluca a ținut să precizeze că ea a avut motive să-l ierte de multe ori pe soțul ei și că are telefonul codat astfel că nu poate să vadă cine sunt femeile care-i trimit lui mesaje.

Aparițiile celor doi din ultima perioadă anunțau o separare, întrucât Raluca Pastramă pare să fi ajuns la capătul răbdării. Ea le-a povestit apropiaților că întreaga ei viață se învârte în jurul muncii și al copiilor, dar că îi lipsește prezența soțului în viața ei și că oricum este mai mult singură.

”Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă, care pare că a acumulat frustrări și pentru că soțul ei i-ar fi interzis să se afișeze mai mult public, nu doar prin prisma unor fotografii paparazzi.

În timp ce Pepe pleca tot timpul de acasă, ea trebuie să rămână în spatele luminii reflectoarelor, ceea ce se pare că în timp i-a creat o foarte mare supărare Ralucăi.

Revista Presei