Bombă în showbiz-ul românesc! Ar putea fi divorțul anului. O vedetă e la capătul puterilor

divort
Photo by Eric Ward on Unsplash

Veste bombă în showbiz-ul românesc. Unul dintre cele mai cunoscute cupluri ar putea divorța după ultimul incident dintre cei doi făcut public. Relația nu mai e deloc ce a fost.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au creat un val de speculații cu privire la căsnicia lor după ultimul incident.

Recent, vedeta a fost bătută de soțul ei în parcarea unui supermarket. Bărbatul a trântit-o la pământ și a împiedicat-o să se ridice, iar deși câțiva oameni au sărit în ajutorul acesteia, Florin Pastramă i-a gonit. Într-un final, Brigitte a reușit să se ridice și să plece cu mașina personală, însă situația dintre cei doi a rămas incertă.

La puțin timp după nefericitul incident, Brigitte Pastramă a vorbit la Pro TV despre o eventuală separare a celor doi. Vedeta a mărturisit că nu este momentul potrivit pentru ea să anunțe un eventual divorț.

”Întotdeauna în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite. În momentul de față nu e momentul potrivit ca să dau acest anunț sau nu.

Nu e un moment potrivit să răspund la această întrebare. Atât pot să spun”, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte a ajuns la capătul puterilor

Nu este prima oară când Brigitte este surprinsă într-o situație de acest fel, iar în urmă cu ceva timp, surse apropiate vedetei susțineau că aceasta este extrem de supărată și i-a în calcul o separare între cei doi dacă astfel de incidente se vor mai repeta.

”Brigitte este foarte supărată. L-a iertat pe Florin, însă nu poate trece cu vederea mai ales că a fost victima lui de prea multe ori. I-a spus că dacă o mai lovește, îi face bagajul și i-l pune la ușă.

Oricum stă în casa ei, poate oricând să îl dea afară. Doar că ea îl iubește prea mult”, au spus surse apropiate celor doi, potrivit click.ro.

Revista Presei