Surpriză totală! Brigitte și Florin Pastramă intră în politică! În ce partid s-au înscris și pentru ce primar celebru fac campanie

24 mai 2020
Surpriză totală! Brigitte și Florin Pastramă intră în politică! În ce partid s-au înscris și pentru ce primar celebru fac campanie

Până nu demult existau zvonuri că Brigitte și Florin Pastramă divorțează. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Ferma, amândoi fiind concurenți în show. Nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge până la căsătorie, dar iată că relația lor rezistă și par că se completează foarte bine.

Ei bine dacă povestea divorțului nu a surprins pe nimeni, ținând cont de trecutul lui Brigitte cu Ilie Năstase, presărat cu multiple scandaluri, ei bine anunțul acesteia de pe pagina de Instagram a lăsat pe toată lumea mască. Ea le-a trasmis fanilor ei, că împreună cu Florin Pastramă, se alătură echipei viceprimarului Dan Cristian Popescu, fost deputat PNL și actual candidat al aceluiași partid pentru funcția de primar al Sectorului 2.

Toate sondajele îl arată pe acesta favorit. El a pierdut alegerile în urmă cu patru ani în fața lui Mihai Toader, de la PSD, doar că acesta a fost inexistent tot mandatul.

Mesajul lui Brigitte pentru urmăritorii ei

Florin și Brigitte Pastramă nu au spus și ce funcții vor avea în organizație, ci doar că se alătură echipei lui Dan Cristian Popescu, care are mereu ușa deschisă pentru oameni.

”Vă anunț cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu.Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni”, a fost mesajul de pe pagina de Instagram a Brigittei.