Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu. Cazul Caracal revine: ce s-a aflat nou

14 mai 2020
Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu. Cazul Caracal revine: ce s-a aflat nou

Cazul Caracal revin în prim plan, însă nu cu informații despre fete, despre care nici acum nu se știe clar dacă sunt moarte. Cel puțin în cazul Luizei Melencu nu există o confirmare oficială. Ambele familii speră să-și găsească în curând copilele, dar procurorii DIICOT nu par să aibă pise în acest sens.

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache s-a înfuriat la culme, când a auzit că Alexandru Cumpănașu a primit o funcție cheie în Guvernul Orban. Detalii aici. 

„(..) un profitor al sistemului pe care l-a interesat numai imaginea lui. Deci s-au făcut jocuri pe noi, familia Luizei. Ne interesează ce s-a întâmplat în realitate, nu vrem bani, funcții.”, a scris bunicul fetei pe facebook, care nu a încetat niciodată să spere că-și va vedea nepoata în viață.

În cazul Alexandrei Măceșanu lucrurile sunt mai complicate, întrucât sunt documente oficiale care atestă că aceasta este moartă. Gheorghe Dincă își schimbă permanent declarațiile și ba spune că le-a ucis pe fete, ba că nu, însă cele mai multe indicii arată că acestea nu ar mai fi în viață.