Care este cea mai fidelă zodie din zodiac? Nu știe deloc să mintă

Prea des ne concentrăm pe înșelători. Căutăm semne, chiar verificăm răspunsurile la horoscop. Ppoate fi periculos pentru o relație să cauți negativitate acolo unde este posibil să nu fie.

Care sunt semnele că partenerul este credincios sau te înșeală? Dacă până acum nu au fost niciodată infideli, există șanse mari să rămână fideli. Înșelăciunea este ca o dependență: cu cât înșeli mai mult, cu atât îți dorești și cu atât ignori busola ta morale.

Racul este cea mai fidelă zodie

Atâta timp cât nevoile emoționale ale racului sunt îndeplinite și se simte în siguranță în relația lui, acesta este foarte credincios. Racii vrea să-și găsească partenerul sufletesc și își dorește să prindă rădăcini.

Nu se încurcă când vine vorba de relații. Atâta timp cât se simt apreciați de partenerul lor, nici măcar nu s-ar gândi la altcineva.

Pe locul doi se situează scorpionul. Poate dura ceva timp să lase pe cineva să se apropie de ei, dar, odată ce au făcut o legătură puternică, sunt extrem de fideli. Cu toate acestea, dacă încrederea lor este ruptă, atunci lucrurile o pot lua razna.

Scorpionii nu pun răzbunarea mai presus, dar au un întreg arsenal cu care să o ducă. Sunt la fel de fideli ca partenerul lor. În cazul în care vei călca strâmb, scorpionul va deveni indiferent. Pentru a-și recăpăta stima de sine, au nevoie de răzbunare.

Capricornii iau angajamentele în serios. Dacă se află într-o relație puternică, probabil că au început deja să se gândească la viitor și nu vor dori să facă nimic pentru a-l pune în pericol.

Dacă nu sunt fericiți într-o relație, este foarte probabil să o termine, decât să înșele partenerul. Dacă relația are probleme, individul capricorn este dispus să încerce să rezolve situația. Capricornii fac parte din cele mai credincioase semne zodiacale.

Revista Presei