Care este numele real al artistei Ruby și ce cântăreț celebru a fost primul ei iubit? Puțini știu despre relația lor

ruby
Ruby a fost concurentă Survivor România

Ruby s-a născut în anul 1989 la Medgidia și este absolventă a liceului de muzică, Dinu Lipatti, secția Arta Actorului. Părinții ei au plecat în străinătate, la muncă, atunci când aceasta era mică. Ea a ales să rămână în țară, alături de bunica ei, pe care o iubește enorm și care locuiește și astăzi cu ea.

Ruby, pe numele ei real Ana Claudia Grigore a debutat în muzică încă din anul 2010, dar la acel moment ea cânta mai mult în străinătate, bucurându-se de un real succes în Turcia. În 2011 a început colaborarea cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley și practic din acel moment a început ascensiunea ei.

Cine este fostul iubit al lui Ruby

În prezent, părinții ei au divorțat, dar ea a rămas apropiată de ambii. Tatăl ei s-a recăsătorit și locuiește la Constanța. Împreună cu noua lui soție au și un băiețel, Robert, în vârstă de 6 ani. Mama e a rămas în Italia, iar Ruby ar fi trebuit să o viziteze de sărbători, dar pandemia a forțat-o să rămână în țară.

Ruby, împreună cu actualul iubit, Adi, la Asia Express

Puțini știu că primul iubit al lui Ruby a fost Oxi Cristi, fost solist al trupei Zero. Cei doi au fost chiar și logodiți și nu se știe exact cum au ajuns la despărțire. Cert este că în prezent, artista are o relație stabilă cu Adrian Robert Grigoriță, cu care a și făcut echipă în reality show-ul Asia Express. Cei doi au fost chiar la un pas să câștige competiția.

Ruby a participat în numeroase reality show-uri

Ruby a participat în numeroase reality show-uri, care i-au testat limitele, ultimul fiind Survivor România, de pe Kanal D, unde a fost eliminată destul de rapid. Dar nu a părăsit imediat Republica Dominicană, ci și-a chemat iubitul și a rămas să se mai bucure de vacanță acolo încă două săptămâni.

Ruby mai este recunoscută și pentru iubirea ei față de animale. În prezent are cinci câine, dintre care doi locuiesc cu ea în casă și opt pisici.

Citește și:

Revista Presei