FOTO/Suma enormă pe care a plătit-o Ruby pentru o mașină Aston Martin Volante în pandemie. Sunt doar 200 de modele în lume. Cum arată bolidul

14 nov. 2020
FOTO/Suma enormă pe care a plătit-o Ruby pentru o mașină Aston Martin Volante în pandemie. Sunt doar 200 de modele în lume. Cum arată bolidul

Ruby demonstrează că nu a întâlnit dificultăți în perioada pandemiei și a cumpărat una din cele mai rare mașini din lume. Se pare că vedeta a făcut destul de mulți bani ca să se alinte cu cadouri scumpe. Treburile merg foarte bine, iar pe zi ce trece, Ruby este tot mai populară în lumea muzicii.

Artista a șocat fanii ei cu alegerea mașinii. Ruby a cumpărat un Aston Martin Volante, care este un model fabricat în ediție limitată. Doar 200 de mașini de acest gen există în lume, iar una din ele aparține vedetei. Nu se teme să facă așa investiții, întrucât vrea să se simtă bine la volanul mașinii și să atragă toate privirile când merge pe stradă.

Câți bani a plătit pentru un Aston Martin Volante?

Din momentul în care este o mașină fabricată în ediție limitată, are un preț frumos și nu toată lumea își poate permite așa lux. Din buzunar artista a scos, aproximativ 165.000 de euro. După achiziție a analizat foarte bine mașina și a făcut multe fotografii ca să se împarte cu toți urmăritorii. Cu toate că și-a cumpărat mașină, artista încă nu poate să o conducă, întrucât nu are permis. În timpul apropiat, nu doar o să admirăm cântăreața în fotografii, dar o vom vedea și la volanul noului bolid.

”Sunt posesoarea unei mașini pe care nu o pot conduce. Acum sper că o să termin și eu școala de șoferi, să îmi iau permisul și să mă bucur pe deplin de ea”

Se pare că este foarte fericită și entuziasmată pentru noua achiziție, iar fanii îi doresc mari succese la examenul pentru permis. Pe pagina sa de Instagram a acumulat 1.500.000 de abonați, care în fiecare zi așteaptă noi detalii despre muzica ei, dar și viața emoțională.