Carmen de la Sălciua o umilește crunt pe Bianca Drăgușanu! Cum a făcut-o de râs în fața întregii țări. Alex Bodi a avut și el un rol

28 oct. 2020
Carmen de la Sălciua o umilește crunt pe Bianca Drăgușanu! Cum a făcut-o de râs în fața întregii țări. Alex Bodi a avut și el un rol

Un nou război între dive a izbucnit în lumea showbiz-ului. De data aceasta, cele două protagoniste sunt Carmen de la Sălciua și Bianca Drăgușanu. Cea care a iscat conflictul a fost nimeni alta decât fosta blondă a lui Bote, dintr-un motiv de-a dreptul halucinant.

Carmen de la Sălciua a mers să o viziteze pe Alexandra Bodi, o femeie modestă care trăiește în sărăcie, dar care postează periodic clipuri pe contul său de TikTok. Are mulți urmăritori, iar cântăreața de muzică de petrecere a postat o fotografie împreună cu ea.

De aici doar un pas până la o serie de jigniri fără precedent, Bianca acuzându-o pe artistă că se preface de fapt că ar interesa-o soarta celor necăjiți și că actele ei de caritate sunt doar pentru a atrage atenția și a câștiga noi urmăritor pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua o umilește pe Bianca Drăgușanu

Carmen de la Sălciua nu a rămas datoare și i-a dat mai multe replici urmăritoare, încercând să o facă de râs în fața întregii țări, folosindu-se subtil de numele lui Alex Bodi.

”De luni seară primesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Wowbiz.

Este posibil ca Bianca Drăgușanu să fie de fapt geloasă pe artistă întrucât aceasta a colaborat în trecut pentru un videoclip cu Alex Bodi.

”L-am cunoscut pe iubitul ei, am un respect deosebit pentru el. Nu știu ce să cred, sper că nu e geloasă, că eu cu el am vorbit doar ca prieteni, ca amici,. Pe rețelele de socializare în care el m-a felicitat pentru muzică și, la un moment dat, mi-a împrumutat și mașina pentru a filma un videoclip, am mai vorbit. Pe ea nu o cunosc, de aceea nu pot să vorbesc prea mult despre ea, știu doar că se consideră o doamnă, dar, din ce am observat a uitat că altul este limbajul pe care îl folosesc cei din mediul din care se pretinde”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

De ce s-a fotografiat Carmen de la Sălciua cu Alexandra

Carmen de la Sălciua a ținut să precizeze și de ce a postat acea fotografie cu Alexandra.

”Nu contează ce i-am dus, cum am ajutat-o alături de prietenii mei. Eu am pus o poză cu ea din alte motive. M-a cucerit, recunosc. Este o femeie plină de viață, m-a cucerit cu optimismul și buna dispoziție a ei, lucruri pe care le afișează natural în ciuda problemelor pe care le are.

În plus, am văzut la ei în casă o familie foarte unită, el o iubește pe Alexandra foarte mult, iar asta m-a impresionat enorm. Oricum nu mă așteptam ca încercarea mea de a face un bine și de a ajute pe alții să genereze asemenea reacții. Dar, nici Bianca, nici Răzvan Botezatu care, cred eu, a interpretat greșit fotografia cu mine și cu Alexandra, având în vedere că eu nu am TikTok și nu caut urmăritori, nu vor putea să mă stârnească, să mă facă să mă scoată din felul meu de a fi”, a  concluzionat Carmen de la Sălciua într-o intervenție pentru Wowbiz.