Cutremur în showbiz! Jador și Carmen de la Sălciua detronați! Este incredibil cine le-a furat locul 1 în trending Youtube

21 oct. 2020
Cutremur în showbiz! Jador și Carmen de la Sălciua detronați! Este incredibil cine le-a furat locul 1 în trending Youtube

Jador și Carmen de la Sălciua au ajuns direct pe locul 1 pe Youtube cu duetul lor, care a fost intens promovat atât pe rețelele de socializare, cât și în mass media. „Nu am somn de 4 zile” a înregistrat un succes răsunător nu doar în România, cu și în alte țări europene. A ajuns până pe locul 3 în Austria și pe 25 în trending Youtube global.

Deși păreau că s-au instalat pe locul 1 pentru mult timp, o piesă surprinzătoare i-a detronat într-un timp record. Tzanca Uraganu cu „Mânca-ți-aș hazu” a strâns peste 3 milioane de vizualizări în doar patru zile. Versurile sunt goale de conținut, iar linia melodică este una simplă și repetitivă. Cu toate acestea, românii au ales să asculte melodia pe repeat.

Cine se află astăzi în top pe trending Youtube

De fapt, trending Youtube în România este dominat de manele de luni bune. Jador și Dani Mocanu și-au disputat de cele mai multe ori supremația, dar s-au remarcat și alți maneliști ca Bogdan de la Ploiești, Florin Salam, Culiță Sterp sau Carmen de la Sălciua.

Theo Rose s-a reprofilat și ea și a bifat deja mai multe colaborări cu cântăreți de manele, reușind astfel să ajungă și ea în top pe Youtube. De altfel acum se află pe locul 3, datorită unei colaborări cu Florin Salam. Jador și Carmen de la Sălciua se află pe 2, iar locurile 4 și 5 aparțin tot manelelor, Iuly Neamțu cu Ți-ai pus pe buze dulceață și Dani Mocanu cu teaserul pentru Coarda.

Pe 6 se află un vlog al lui Alex Velea care le dă o lecție lui Mario Fresh și Lino Golden. Cântărețul a vorbit foarte frumos și a explicat cum cei doi l-au trădat după ce el i-a ajutat să se ridice și i-a tratat ca pe membri ai familiei.