Câștigă bani cu o simplă plimbare în parc. Aplicația care te plătește pentru fiecare pas

de: Ana Toma
18 mart. 2021
Câștigă bani cu o simplă plimbare în parc. Aplicația care te plătește pentru fiecare pas
Aplicația Sweatcoin

Nu este un vis și este cât se poate de real. Poți să câștigi bani plimbându-te prin parc, mergând la magazin, sau de ce nu, atunci când ieși cu animalul tău de companie afară. Tot ce trebuie să faci este să îți instalezi în telefon această aplicație. Multe persoane o folosesc deja, iar banii intră sunt colectați direct.

Probabil ai mai auzit până acum despre aplicații de exerciții fizice sau de alergat, însă această aplicație este cu totul și cu totul diferită. Pentru fiecare pas pe care îl faci în fiecare zi, câștigi bani, care sunt colectați în contul tău personal. Ce poți face cu ei? Ei bine, îți poți cumpăra mai multe produse decât îți imaginezi, scrie voceabanilor.ro.

Cum primești bani pentru un singur pas

Hai să află deci mai multe despre această aplicație. Sweatcoin are menirea de a încuraja oamenii să facă mișcare, iar odată ce îți vezi banii adunați pentru fiecare pas, cu siguranță vei fi motivat.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, lucru pe care îl poți face fie singur, fie cu o invitație din partea unui prieten. Încurajarea vine încă de la început. Odată cu înregistrarea, vei primi cinci sweatcin. Ce sunt ele? Ele sunt monedele virtuale folosite de aplicație și de care vei avea nevoie pentru a-ți achiziționa produsele dorite.

Cum poți face mai multe? Totul depinde de cât de multă mișcare faci pe zi, dar mai există și alte trucuri pe care aplicația le oferă. Astfel, în cazul în care îți inviți un prieten, vei primi monede în plus.

De asemenea, dacă vei alerga, sau dacă îți vei depăși recordul zilnic, suma ta se poate dubla. Zilnic vei avea ocazia să încerci și norocul cu ajutorul tobolei din aplicație, unde poți câștiga până la 100 de sweatcoin.

Ce poți să faci cu banii câștigați

Probabil te întrebi ce poți face în final cu aceste monede digitale. Ei bine, toți banii adunați prin intermediul aplicației pot fi folosiți pentru a obține reduceri la anumite produse, dar și pentru a cumpăra produse la preț întreg.

Prin Sweatcoin poți face și donații. Aplicația te va informa de fiecare dată când are loc o strângere de fonduri, așa că dacă vrei, poți folosi monedele adunate și poți dona și tu.

Un lucru important de știut este faptul că reducerile sunt destul de mari, adică de până la 75%, atât în rândul electroacasnicelor, electronicelor, dar și în rândul produselor de îngrijire personală.

Aplicația la care nu poți trișa

Dacă la alte aplicații poți să muți telefonul și sau te poți sări pe loc, Sweatcoin nu va accepta așa ceva. Telefonul trebuie ținut mereu în buzunar în timpul mișcării, iar aplicația te monitorizează cu ajutorul unei hărți.

Cu alte cuvinte, dacă stai pe loc nu prea ai șanse să câștigi nici măcar o monedă. De asemenea, dacă mergi cu bicicleta sau faci alt tip de sport care nu implică mersul, nici în acest mod nu vei putea câștiga monede, așa că alege metoda cea mai simplă.

Dacă ai fost convins, tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația. Ea se găsește atât în magazinul Google cât și pe Appstore. Imediat după ce te-ai înregistrat nu ai nimic altceva de făcut decât să te miști, iar banii vor fi colectați. Îi poți verifica în fiecare zi și îți poți monitoriza și activitatea fizică.