Câștigătorul de la Românii au Talent NU va încasa cei 120.000 de euro! Radu Palaniță, în lacrimi

radu palanita

Radu Palaniță este marele câștigător al ediției cu numărul 10 a emisiunii fenomen Românii au talent. Finala a fost una ieșită din comun. Toți concurenții și-au înregistrat numerele, iar acestea au fost difuzate vineri seara și comentate de jurați, care nu se aflau în studio. Toți au intrat în direct din locațiile personale.

Marele câștigător a fost anunțat în direct și a câștigat 120.000 de euro. Acesta a izbucnit practic în lacrimi și a dezvăluit cu voce tremurândă că nu s-a așteptat la o asemenea surpriză. Locurile 2 și 3 au fost și ele premiate cu 20.000 de euro, respectiv 10.000 de euro. Doi copii au reușit să se claseze în top, Siena Vuscan, care a fost chiar la un pas să câștige și micuțul pianist de geniu, Mihai Țigaret.

Câți bani va încasa Radu Palaniță

Totuși Radu Palaniță nu va încasa cei 120.000 de euro compleți, pentru că o parte din premiu va merge către stat sub formă de taxe. El va rămâne, mai exact cu 100.800, urmând să încaseze această sumă care-i va schimba viața în perioada următoare. Câștigătorul este de profesie mecanic auto și nu știe exact ce va face cu banii. El a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

În trecut, Pro Tv a fost acuzat că întârzie plata banilor. Laura Bretan, care a câștigat ultima dată a scos la iveală acest lucru și a ieșit un scandal monstru atunci. În contract este stipulat că Pro Tv să vireze banii la patru luni de la câștigarea emisiunii și conform mai multor surse media, plata se face pe ultima sută de metri de fiecare dată.

Revista Presei