Cătălin Botezatu a recunoscut în premieră dacă a avut sau nu relații intime cu un bărbat. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte

26 apr. 2021
Cătălin Botezatu a recunoscut în premieră dacă a avut sau nu relații intime cu un bărbat. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu are 54 de ani și a atins apogeul succesului în cariera lui de designer, dar și de om de televiziune. Cu toate acestea, el i-a spus lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului în care a fost invitat, că nu este un om fericit.

„Fericirea este atunci când ajungi acasă și acolo este cineva care să te întrebe necondiționat, ce ai făcut, chiar dacă ești milionar, chiar dacă ești sărac”, a spus creatorul de modă.

Ce spune Cătălin Botezatu despre sexualitatea lui

Despre sexualitatea lui Cătălin Botezatu s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Designerul nu a spus niciodată public până acum că ar fi atras de bărbați. O remarcă a lui în fața lui Cătălin Măruță l-a lăsat fără cuvinte pe acesta.

„Nu există bărbat care să nu se fi gândit cum ar fi dacă ar face-o cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit”, a spus Cătălin Botezatu, care a recunoscut astfel că și el se află printre cei care ar fi atrași de bărbați în anumite circumstanțe.

„Nu le poți avea pe toate”

„Apropo de sexualitate, ce dacă designerii de afară sunt bi sau gay nu vând rochii? Știi care este trendul acum mai nou? Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate. Au chestia aia să demonstreze ele că-l schimbă. Vrăjeală. Nu-l schimbă. Îl schimbă în sensul că se poate duce pe ambele părți, dar nu-l schimbă”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Designerul a mai mărturisit că el este un patriot prin excelență și că și-a sacrificat viața pentru carieră. „Nu le poți avea pe toate”, a spus acesta, care a dezvăluit și că are 5 stenturi la inimă.

Cătălin Botezatu a recunoscut că a primit multe propuneri indecente de la bărbați și că la un moment dat îl deranjau zvonurile legate de sexaulitatea lui. Dar că totul s-a schimbat în momentul în care a realizat că mama lui nu este supărată, că este bine și că nu o afectează toate știrile false care au circulat despre el.

Este Cătălin Botezatu gay? A spus adevărul

El a spus că pregătește o carte cu Monica Vlad în care povestește despre toate femeile cu care a fost. Însă cum multe sunt cunoscute și erau în relații la acea vreme sau sunt acum, designerul s-a gândit să le dea alte nume în carte. Doar că fiind reconoscibile încă nu este pregătit să o lanseze.

Cătălin Botezatu a adus în discuție și ipocrizia din showbiz și a spus că dacă ar începe să vorbească ar trebui să se mute din țară.

„Gay nu s-ar putea niciodată despre mine spune că sunt. Sunt persoane care au vrut să-mi șteargă trecutul ca să-mi facă o imagine proastă. Am fost cu sute de femei, femei pe care le-am iubit cu adevărat. Da, am fost la tot felul de show-uri, în care se putea întâmpla orice. Am fost mereu la limită. Dacă o să mă îndrăgostesc de un bărbat, voi spune”, a spus Cătălin Botezatu legat de acuzațiile conform cărora ar fi gay.

El a mai spus și că și-a tăiat venele de două ori pentru femeile pe care le-a iubit.