Cine este femeia misterioasă care se află cu Cătălin Botezatu la Instanbul? Designerul se va opera din nou

de: Ana Toma
05 mart. 2021
Cine este femeia misterioasă care se află cu Cătălin Botezatu la Instanbul? Designerul se va opera din nou
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din străinătate. Deși părea că se simte bine și că probleme sale de sănătate s-au rezolvat, disignerul a ajuns pe masa de operație mai repede decât s-ar fi așteptat.

Probleme de sănătate ale lui Cătălin Botezatu au apărut în urmă cu mai mulți ani. În 2019, el a fost operat după ce medicii i-au depistat o tumoră canceroasă, însă drumul la condus din nou pe mâna medicilor din Turcia.

Cătălin Botezatu va fi operat din nou

Disignerul și-a anunțat recent fanii că este pregătit pentru o nou intervenție. Nu a spus despre ce este vorba, însă i-a asigurat pe urmăritorii săi că este pe mâini bune, iar operația este una destul de sigură. 

”Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că m-am internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav, că iar am ajuns pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cei mai buni doctori se ocupă de el

Juratul de la Bravo ai Stil! Celebrities a mai mărturisit că nu își dorește ca fanii să devină îngrijorați sau să considere că este din nou bolnav. El susține că este îngrijit de cei mai buni medici și va avea parte de o simplă intervenție chirurgicală care este sigură din toate punctele de vedere.

Cătălin Botezatu le-a mai povestit fanilor că este pe mâini bune, iar doctorii din Turcia sunt cei la care disignerul apelează întotdeauna.

”Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că m-am internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav, că iar am ajuns pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat.

Sunt aici pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție sigură din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, a mai spus Cătălin.

Femeia misterioasă care e alături de el

Cătălin Botezatu nu a plecat singur pentru a face intervenția chirurgicală. Este foarte bine cunoscut faptul că disginerul o are mereu aproape pe Eva Pavel, consilierul său internațional.

Eva este mereu alături de Cătălin atunci când acesta este nevoit să facă intervenții, iar disignerul a mărturisit că prezența ei în aceste momene neplăcute, chiar este esențială. Juratul de la Kanal D a mai precizat că imediat după ce va ieși din operație la va spune fanilor cum se simte și îi va ține la curent cu privire la evoluția stării de sănătate.

”Alături de mine se află ca de obicei, în ultimii șapte ani de zile, Eva Pavel, consilierul internațional pe care eu l-am împrumutat sutelor de români și spun sute, că au fost sute de români care au venit aici la Liv, și nu numai, în spitalele din Turcia prin ea și au fost ajutați. Așadar, vă țin la curent, o să vă spun cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc”, a mai spus Cătălin Botezatu.