Cătălin Botezatu are probleme finnanciare?! Ce a ajuns să facă vedeta. Adevărul a ieșit la iveală

16 apr. 2020
Cătălin Botezatu are probleme finnanciare?! Ce a ajuns să facă vedeta. Adevărul a ieșit la iveală
Cătăli Botezatu, la spital, în urmă cu doi ani de zile

Pandemia de coronavirus lovește crunt toată omenirea, iar România nu face excepție. Infectările și pierderile de vieți omenești nu sunt însă singurele probleme cauzate de COVID-19.

Cătălin Botezatu are probleme finnanciare?!

Sunt și mari probleme financiare. Și vedetele din România au mari dificultăți. Cătălin Botezatu a luat măsuri în acest sens. Adevărul a ieșit la iveală.

Designerul, dar și alte vedete au decis să se reorienteze. Își vând hainele și accesoriile online. Cătălin Cazacu, Oana Roman sau Cătălin Botezatu sunt doar câțiva dintre cei care și-au scos garderoba la licitație pe internet.

În sprijinul lor s-a creat o platformă online de marketplace, unde utilizatorii pot achiziționa, în sistem de licitație, lucruri ce aparțin vedetelor.

Pe lângă haine, vedetele își scot la vânzare și accesoriile. De altfel, lumea doar așa își poate achiziționa haine în această perioadă. Magazinele sunt închise, iar shopping-ul online este singura soluție.

Pe platforma online, se vor găsi haine unicat și branduri de lux la prețuri accesibile, iar utilizatori pot alege produsele pentru care vor să înceapă licitația.

Cătălin Botezatu, Oana Roman, Cătălin Cazacu sau Diana Bart au răspuns deja acestei inițiative a unei antreprenoare din Craiova.

Pentru că cele mai multe activități s-au mutat în mediul online, fondatoarea platormei și-a propus să reinventeze shoppingul online prin punerea în legătură a vedetelor cu fanii care le urmăresc pe rețelele de socializare. Proiectul va fi lansat pe 17 aprilie și oricine este interesat poate accesa platforma, conform fanatik.ro.