Cătălin Botezatu, în stare de șoc: Îmi este frică! Detalii explozive din viața vedetei

11 apr. 2020
Cătălin Botezatu, în stare de șoc: Îmi este frică! Detalii explozive din viața vedetei

Celebrul deisgner de modă Cătălin Botezatu a făcut o serie de mărturisiri incendiare legate de perioada în care ne aflăm, dar și de momentele din trecut. Cătălin Botezatu a vorbit despre clipele de coșmar trăite în perioada în care s-a operat. 

Întrebat despre perioada în care trăim în prezent, Botezatu a răspuns: „Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni”

„Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe,” spune Cătălin Botezatu, într-un interviu pentru OK Magazine.

„Sunt OK, dar traversăm cu toţii o perioadă dificilă, stăm în casă şi ieşim doar dacă este absolut necesar. Faptul că nu mai ies şi activitatea mea este redusă efectiv la maximum mă face să mă simt, uneori, uşor inutil, dar îmi găsesc tot felul de treburi de făcut acasă. Fac curăţenie, spă vase, deşi am maşină, citesc, atât cât îmi permite vederea, pentru că obosesc foarte uşor, mă uit la filme. Încerc să fac lucruri plăcute, pozitive, evit să mă uit la programele de ştiri,” a mai spus Botezatu.

Cel mai delicat moment

‘Da, au fost momente când am plâns. Fiind supus la cinci operaţii, durerile erau extrem de mari şi da, am plâns. Cel mai delicat moment a fost însă după ultima operaţie, care a fost şi cea mai grea. S-a nimerit ca în aceeaşi zi să vină să mă viziteze toţi prietenii din România.

Atunci am crezut că au venit toţi în acel moment pentru că nu mai aveam nici o şansă şi, astfel, să îşi ia rămas bun. Apoi am înţeles că a fost doar o coincidenţă sosirea Ia Istanbul în aceeaşi zi a tuturor prieteniilor mei. Dar pentru un moment am crezut că mi se apropie sfârşitul şi am avut o strângere de inima. Mi-am trecut viaţa în revistă de multe ori, pentru că am fost atâta timp imobilizat la pat şi nu aveam altceva de făcut. M-am întrebat ce am făcut rău, ce am făcut bine, ce aş face de acum încolo cu viaţa mea,” a povestit celebrul designer de modă.