Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul! Cui îi lasă toată averea

06 oct. 2019
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul! Cui îi lasă toată averea
Cătăli Botezatu, la spital, în urmă cu doi ani de zile

Cătălin Botezatu a avut probleme grave de sănătate în ultima perioadă. În acest context, designerul a decis și unde va merge averea sa în cazul în care i se va întâmpla ceva.

Vedeta nu va avea un moștenitor. Acesta a decis să doneze o mare parte din avere.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a declarat creatorul de modă pentru Libertatea.ro.

Cătălin Botezatu a vorbit și despre plecarea de la Kanal D. Acesta spune că nu a avut nicio discuție în acest sens cu oficialii postului TV.

„Despre speculațiile din ultima vreme legate de plecarea mea de la „Bravo, ai stil!”, țin să menționez că nu s-a pus problema să plec de la Kanal D. Televiziunea este a doua casă. Nimeni nu m-a întrebat și nici nu am avut vreo discuție pe acestă temă”, a spus designerul.

Botezatu a fost diagnosticat cu neoplasm mucinos și a fost operat de urgență. I s-a tăiat jumătate din colon. Din fericire, acesta nu a avut nevoie de citostatice, doar de o monitorizare strictă.