Cătălin Botezatu umilește crunt un artist de top din România: are dinții WC alb

catalin botezatu

Cătălin Botezatu a depășit și ultima cumpănă majoră din viața lui, iar acum este în formă maximă. După ce a fost la un pas să moară în urma unei operații delicate pe colon, realizată în Turcia, acesta vede viața cu alți ochi, dar asta nu-l oprește să critice în continuare vedetele de la noi.

Ultima victimă este Dorian Popa. Într-un reportaj pe Kanal D, acesta a fost criticat pentru dantura lui, care ar fi mult prea albă. Oana Zăvoranu a fost prima care l-a pus la zis și i-a recomandat să zâmbească mai puțin. Dana Budeanu a șters și ea cu el pe jos în stilul caracteristic.

Dar cele mai colorate remarci au venit din partea lui Cătălin Botezatu, care a spus că Dorian Popa are culoare dinților de un alb WC și că el niciodată nu ar apela la stomatolog pentru o procedură care să-l ridiculizeze în acest fel.

Cum vede Botezatu perioada aceasta

Despre perioada delicată pe care o traversăm, Cătălin Botezaru a transmis: „Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni”

„Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe,” spune Cătălin Botezatu, într-un interviu pentru OK Magazine.

Revista Presei