Cătălin Măruță rupe tăcerea! A spus adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. El le-a fost naș și la cununie

04 nov. 2020
Cătălin Măruță rupe tăcerea! A spus adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. El le-a fost naș și la cununie

Cătălin Măruță vine cu mărturisiri sincere despre divorțul care a explodat showbiz-ul românesc. Prezentatorul este șocat de decizia pe care au luat-o Pepe și Raluca Pastramă. Din acest motiv, se grăbește să-și spună părerea despre acest subiect. Divorțul dintre cei doi a dezamăgit fanii, care le iubeau cuplul și toate aparițiile.

Cătălin Măruță este nașul de nuntă a celor doi și este martorul unei povești de dragoste care începe să se destrame. Pepe și Raluca au uimit toți românii cu decizia lor ca să se desparte, pentru că acest cuplu era considerat unul din cele mai frumoase și fericite. Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea întorsătură. De la început divorțul a fost luat drept o glumă, dar peste o perioadă urmăritorii și-au dat seama că Pepe și Raluca urmează peste o perioadă scurtă să semneze divorțul.

Prezentatorul, fiind nașul lui Pepe și Raluca și-a expus părerea despre tot ce se întâmplă. Se pare că chiar și el este uimit de această alegere neașteptată. Vedeta este tristă că se despart, dar este fericit pentru ei că chiar dacă se despart, o fac frumos și fără nici un scandal monstru. Cătălin Măruță a început emisiunea pus pe gânduri și se vede că a reflectat foarte mult pe această temă.

Cătălin Măruță vorbește deschis despre divorțul dintre Pepe și Raluca

Moderatorul a recunoscut că a iubit cuplul celor doi și a fost martorul unei povești frumoase de dragoste. Cei doi au fost fericiți împreună și au trecut prin multe momente grele. Se pare că acum este timpul ca drumul lor să se despartă și fiecare să-și construiască viața separat. Nașul îi susține pe amândoi și chiar dacă vor să divorțeze, este gata să fie alături de fiecare și să-i ajute cu ce poate. Recunoaște că viața nu e o poveste și poți să te confrunți cu multe dificultăți.

„Încep emisiunea cu o veste tristă, Pepe a anunțat divorțul. Totuși, e bine că au încheiat această căsătorie cu mai multe bune decât rele. Știți ce relație apropiată avem noi, așa că ne auzim oricând la o cafea. Dacă aveți nevoie de orice, puneți mâna pe telefon și apelați-mă. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îmi aduc aminte cum a început povestea de iubire dintre Pepe și Raluca, o poveste foarte, foarte frumoasă. Așa e viața, și cu bune și cu rele. Pepe a invitat-o și pe Raluca la bar online, acolo discuția lor a fost foarte interesantă. De atunci s-a scris în ziare că totul era deja stabilit”