Familia lui Pepe intervine în forță! Dezvăluiri despre Raluca Pastramă: „Am pus capul în pământ…”

03 nov. 2020
Familia lui Pepe intervine în forță! Dezvăluiri despre Raluca Pastramă:

Divorțul anunțat pe Youtube de Pepe a luat prin surprindere pe toată lumea. Acesta le-a povestit fanilor că soția sa, Raluca Pastramă a decis să pună punct mariajului de opt ani și că nu a reușit să o facă să se răzgândească. Artistul a adăugat și că vor avea parte de un divorț liniștit, la notar și vor rămâne prieteni de dragul copiilor.

Printre cei surprinși de această veste au fost și membrii familiei lui Pepe. Giani Pascu, fratele cântărețului a povestit că a primit cu tristețe decizia Ralucăi, mai ales că o prețuia foarte mult și nimic nu anunța acest moment.

Cu toate acesta, surse din apropierea cuplului au dezvăluit pentru presa tabloidă că între cei doi au apărut neînțelegeri intense încă de acum câteva luni. Pepe a luat în glumă amenințările soției, doar că aceasta în cele din urmă a decis să pună piciorul în prag.

„Am primit cu regret această decizie. Nu mă așteptam, o iubesc foarte mult pe Raluca, este parte din familia noastră. Îmi pare rău ca divortează doi vecini, dar păi fratele meu, dar nu mă pot baga. Îmi pare rău că s-au despărțit, tuturor ne pare.

Cum nimeni nu se bagă în familia mea, între mine și soția mea, așa dorește și Pepe, așa am procedat și eu. Ei nu doresc să facă tam tam din toată situația. Tuturor ne este greu, când ne-au spus am acceptat decizia ca atare, am pus capul în pământ și nu am comentat nimic.

Când deciziile sunt luate nu ai cum să mai intervii. Repet, ne-a surprins decizia, este vorba de doi copilași aici, totuși, sunt deciziile lor, așa au considerat că este mai bine. Datoria fratele mai mare este să-și protejeze fratele mai mic, asta fac și eu”, a declarat Giani Pascu, pentru FANATIK.

Oana Zăvoranu, bătută de Pepe

Pepe este la al doilea divorț, după cel de Oana Zăvoranu care s-a lăsat cu mult circ. Artistul a părut devastat atunci, mai ales că fosta soție făcea dezvăluiri pe bandă rulantă și-l umilea cu orice ocazie. Mai mult, ea a spus și că a fost bătută de Pepe, care nu este chiar ce pare.

Raluca Pastramă nu a menționat nimic despre scene de violență, însă apropiații spun că ea se plângea că nu primește suficientă atenție.

„Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru că m-a batut. Eu am fost lovită de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement când este beat”, spunea Oana Zăvoranu după divorțul de Pepe, sub numele real Ionuț Pascu.