Cătălin Măruță, umilit la maxim de Mihai Bendeac. Actorul vrea să depună plângere la Poliție pentru hărțuire. Ce s-a întâmplat între cele două vedete

04 aug. 2021
Cătălin Măruță, umilit la maxim de Mihai Bendeac. Actorul vrea să depună plângere la Poliție pentru hărțuire. Ce s-a întâmplat între cele două vedete

Cătălin Măruță și-a făcut un obicei din a intra în tot felul de scandaluri în ultima vreme. Deși în această perioadă se află în vacanță în Franța, la Paris, alături de soția lui Andra și cei doi copii, Eva și David, acesta s-a trezit cu o serie de acuzații de-a dreptul umilitoare din partea lui Mihai Bendeac.

Vedeta Antena 1 spune că este hărțuit de Cătălin Măruță de mai multe zile. Mai exact acesta l-a invitat la podcastul său, iar el a refuzat. Însă prezentatorul PRO TV nu a acceptat NU ca răspuns și a insistat. Asta l-a scos din minți pe Mihai Bendeac, care l-a făcut de râs în public, povestind totul într-un story pe Instagram.

Mihai Bendeac l-a făcut de râs în public pe Cătălin Măruță

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Actorul nu s-a oprit aici. Scos din minți de insistența lui Cătălin Măruță, l-a amenințat că merge la poliție și a ținut să sublinieze că vorbește serios. Acesta susține că a primit mult prea multe telefoane și deja a început să-i fie teamă.

Mihai Bendeac avertizează că va merge la Poliție

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a mai spus Mihai Bendeac, în videoclipul postat.

Deși postarea a devenit virală, nu doar pe rețelele de socializare, ci și în mass media, Cătălin Măruță a preferat să nu ofere niciun răspuns. Acesta a continuat să posteze imagini din vacanța lui în Franța, în care pare să se simtă foarte bine.

Ultimul lui story de pe Instagram reprezintă o scurtă filmare cu câteva prăjituri. În trecutul nu foarte îndepărtat Antonia și Alex Velea l-au acuzat pe acesta că face totul pentru audiență și că nu mai are scrupule atunci când vine vorba de audiențe.

Cătălin Măruță, în scandal și cu Antonia și Alex Velea

După ce scandalul s-a rostogolit o bună perioadă de timp, Cătălin Măruță a răspuns și el cu un mesaj de pace, dar care nu a fost primit bine de Alex Velea, astfel că nici în această ceartă, focul nu s-a stins.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.”, spune Cătălin Măruță ca răspuns pentru Alex Velea