Cătălin Scărlătescu, intervenție estetică la față! Cum arată acum juratul de la Chefi la cuțite acum, după operație. Este o schimbare evidentă

de: Ana Toma
18 dec. 2020
Cătălin Scărlătescu, intervenție estetică la față! Cum arată acum juratul de la Chefi la cuțite acum, după operație. Este o schimbare evidentă

Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații emisiunii ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 are o carieră de succes la 48 de ani. Totuși, odată cu apogeul carierei sale, bucătarul a făcut și o serie de schimbări majore în viața sa. 

În anul 2017, Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească aproape 50 de kilograme, însă juratul ”Chefi la Cuțite” nu s-a oprit aici. Recent, acesta și-a făcut și o intervenție estetică, singura de altfel.

Cătălin Scărlătescu și-a făcut blefaroplastie, sau, cu alte cuvinte, și-a îndepărtat excesul de piele din jurul ochilor, iar schimbarea o poate observa oricine.

Se pare că juratul era destul de deranjat de lasticitatea pleoapei superioare, iar la recomandarea specialistului, acesta a făcut un control și a optat pentru operația de blefaroplastie.

Deși a avut mari emoții, întreaga procedură a durat doar o oră și s-a realizat cu o anestezie locală. Nici vindecarea nu a durat mult. Juratul ”Chefi la Cuțite” și-a revenit complet după doar o săptămâna, iar rezultatele sunt vizibile: pare că a întinerit cu aproape 10 ani, scrie click.ro.

Cât a plătit Cătălin Scărlătescu pentru operația estetică

Spre deosebire de alte operații estetice, blefaroplastia nu este atât de costisitoare. Cătălin Scărlătescu a scos din buzunar 1.000 de euro pentru această operație, iar investiția a meritat fiecare bănuț.

Juratul de la ”Chefi la Cuțite” a trecut prin perioate tumultoase până să ajungă la această operație. În trecut, acesta avea 130 de kilograme. El nu a recunoscut niciodată că și-ar fi făcut o operație de micșorare a stomacului, totul datorându-se unei diete echilibrate pentru a putea fi sănătos.

”Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine”, mărturisea Cătălin Scărlătescu, la acea vreme.