Câți ani împlinește Mircea Badea astăzi, ce studii are și ce înălțime? Cum i-a stricat Mihai Gâdea ziua este de neratat

24 feb. 2021
Câți ani împlinește Mircea Badea astăzi, ce studii are și ce înălțime? Cum i-a stricat Mihai Gâdea ziua este de neratat
Mihai Gâdea și Mircea Badea sunt prieteni de peste 20 de ani

Mircea Badea a terminat Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice, dar nu a profesat niciodată în domeniul pe care l-a studiat. Încă din anul 1993, acesta a cochetat cu industria mass media. El a lucrat o perioadă de timp la Radio Total, post condus de Jeana Gheorghiu la acea vreme, o prietenă a mamei renumitului jurnalist.

Apoi Mircea Badea a făcut pasul spre televiziune și împreună cu Teo Trandafir au prezentat emisiuni de mare succes. Acesta a lucrat la Tele 7 abc, de unde practic s-a și lansat. Au urmat apoi Antena 1, Pro Tv, Realitatea Tv, Prima Tv și ultimul post de televiziune, unde a și rămas, Antena 3.

Mircea Badea prezintă de aproximativ 20 de ani, „În gura presei”, iar emisiunea continuă să fie lider de audiență, chiar și după atâta timp. Tot datorită televiziunii și-a cunoscut și marea iubire, Carmen Brumă, cu care are și un fiu. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar formează un cuplu sudat de foarte mult timp.

Câți ani împlinește Mircea Badea și cum i-a „stricat” Mihai Gâdea ziua de naștere

Mircea Badea împlinește pe 24 februarie 47 de ani. Anunțul despre ziua lui de naștere a fost făcut chiar de Mihai Gâdea, în direct, care-l avea invitat pe celebrul Ionuț Rusu, care a ajuns în trending Youtube datorită pamfletelor sale, episoadele cu Survivor România aducându-i sute de mii de vizualizări.

„Trebuie să facem o dezvăluire…„, i-a spus Mihai Gâdea.

„Se apropie un moment pe care îl bănuiesc că va fi jenant. Și am putea să trecem peste!”, a replicat Badea.

„Nu e deloc jenant. Încerc să-i distrug de fiecare dată ziua lui de naștere pentru că și el mi-o distruge mie”, a mai spus realizatorul Sinteza Zilei.

Mircea Badea nu ezită să-și critice colegii

Mircea Badea are o înălțime de 1.84 și face foarte mult sport, la fel ca și partenera sa de viață. Nu ratează nicio ocazie de a-i critica pe cei cu kilograme în plus și de fiecare dată le recomandă să-și schimbe stilul de viață.

„Face bine Trump, lasa sperantele degenerate. Daca n-a patit nimic de la coronavirus o huiduma ca tine, obeza si sedentara, cu preocupari degenerate si aspiratii maladive…. Sa speram ca nu i-a dat lui Biden de la progresisti, ca ala uita sa-si ia pastilele…”, a fost unul din mesajele lui Mircea Badea, postate pe pagina lui de facebook pentru o fostă colegă, Oana Dimofte, care se întrebase ce mai face Donald Trump. Schimbul complet de replici și ce s-a întâmplat între cei doi AICI.