Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru o simplă fotografie. E inimaginabil cât costă imaginea vedetei

de:
01 aug. 2021
Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru o simplă fotografie. E inimaginabil cât costă imaginea vedetei

Bianca Drăgușanu a excelat din punct de vedere al imaginii. Vedeta încasează bani grei pentru o simplă fotografie, reclamă, sau clip video în care apare și nu e de mirare, având în vedere numărul mare de persoane care o urmăresc.

La capitolul studii nu a reușit prea multe, însă asta nu a împiedicat-o să câștige din alte domenii. Pentru o singură imagine, Bianca Drăgușanu a încasat 100.000 de euro și nu se plânge deloc.

Bianca Drăgușanu, plătită cu 100.000 de euro

Blondina a mărturisit în cadrul emisiunii Theo Show că a primit suma de 100.000 de euro pentru ca o companie să îi folosească imaginea timp de trei luni de zile.

Nu a trebuit să facă mare lucru, ci doar să își cedeze dreptul la imagine. Mai mult de atât, odată prelungit contractul, vedeta a mai încasat alți 100.000 de euro, deci veniturile sale nu se opresc aici. Ea a mai dezvăluit că plătește taxe și impozite pentru toate sumele pe care le încasează

”100.000 de euro pe trei luni… Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine!”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Blondina are contract cu o firmă de videochat

Dacă vă întrebați cine a scos suma de 100.000 de euro din buzunar pentru Bianca Drăgușanu, ei bine, la insistențele lui Bursucu, vedeta a mărturisit că este vorba despre o companie despre videochat.

Totuși, diva s-a abținut în a da numele companiei respective. ”Era vorba despre videochat și este în continuare”, a mai mărturisit ea.