Câți bani primește Andreea Berecleanu de la Prima Tv. Ce sumă imensă încasează vedeta în fiecare lună

de: Ana Toma
07 mart. 2021
Câți bani primește Andreea Berecleanu de la Prima Tv. Ce sumă imensă încasează vedeta în fiecare lună
Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a cunoscut ascensiunea în lumea televiziunii destul de repede. A avut un rol major în cadrul mai mult televiziuni de excepție, printre care și Antena 1, însă acum, vedeta a semnat cu Prima Tv.

Pe lângă faptul că este o prezentatoare tv de excepție, Andreea Berecleanu este și o cunoscută jurnalistă în România. Vedeta are 40 de ani, iar timp de ani de zile, ea a fost imaginea Observatorului de la Antena 1, însă după ce a fost dată afară de la trust, aceasta a avut nevoie de o pauză, revenind în forță la un trust rival, scrie voceabanilor.ro.

Detalii neștiute despre Andreea Berecleanu

Toți o știm de pe micile ecrane, însă până să ajungă acolo, vedeta de la Prima Tv și-a început drumul în presă, a doar 18 ani. Prima publicație cu care a colaborat a fost „Cuvântul”, iar ulterior, aceasta a lucrat la „România Liberă”, în 1993, iar în 1994 a făcut pasul cel mare și a intrat în televizune, la SOTI, acolo unde era reporter, redactor şi prezentator de ştiri.

Anul 1994 o surprinde pe Andreea Berecleanu la Antena 1, loc de unde a rămas aproape 10 ani, fără pauză, apoi a plecat la Pro Tv, însă s-a întors din nou la trustul Intact în 2003, unde a prezentat Observatorul alături de Andrei Zaharescu, soţul său pe vremea aceea.

Cariera și căsnicia

În 2010, viața vedetei a cunoscut însă o serie de schimbări. Ea a rămas să prezinte singură știrile, apoi a divorțat. Soțul ei a renunțat la televiziune, însă vedeta a rămas stăpână pe pasiunea ei și i-a văzut de drum.

Așa cum era de așteptat, despărțirea cuplului nu a fost ceva plăcut. Cei doi au avut o relație timp de 15 ani, însă Andrei Zaharescua înșelat-o cu soția avocatulu ei. Mărturisirea șocantă a venit chiar de la avocat, care susținea că idila dintre cei doi este destul de veche, însă Andreea nu a aflat de la el. De asemenea, el a povestit și cum și-a dat seama că soția sa se întâlnea cu Zaharescu.

‘‘Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte.

Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă. Zaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta”, mărturisea avocatul.

Suma oferită de Prima Tv

După lungi suferințe, Andreea Berecleanu a reușit să își refacă viața. Prezentatorea s-a recăsătorit cu Constantin Stan, un cunoscut medic estetician. El a fost alături de ea inclusiv în momentul în care vedeta a fost dată afară de trustul Intact. Și ea la rândul ei i-a oferit un sprijin pe parte de comunicare în domeniul său.

După ce a renunțat la Antena 1, vedeta a luat o pauză, iar propunerea cea mia bună a venit la momentul potrivit. Cei de la Prima Tv i-au făcut o oferă greu de refuzat, astfel că, vedeta înasează lunar un salariu de 5.000 de euro.