De necrezut! Ce salariu are Cătălin Măruță la Pro Tv. Are studii într-un domeniu complet diferit

de: Ana Toma
12 feb. 2021
De necrezut! Ce salariu are Cătălin Măruță la Pro Tv. Are studii într-un domeniu complet diferit
Cătălin Măruță

Cătăln Măruță este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Pro Tv, motiv pentru care, postul de televiziune în plătește cu o sumă generoasă pentru emisiunea sa ”La Măruță”.

Cătălin și Andra Măruță se pot declara o femeie impecabilă. Cei doi se iubesc de mai bine de zece ani, iar din punct de vedere profesional, carierele lor nu pot merge mai bine de atât.

Ce salariua are Cătălin Măruță la Pro Tv

Dacă vă întrebați cu cât îl plătește Pro Tv pe Cătălin Măruță pentru emisiunea sa La Măruță, ei bine, acesta încasează lunar un salariu de 15.000 de euro. Totuși, artistul nu trăiește doar din acești bani.

El și Andra mai dețin șapte firme care activează în prezent și au cifre uriașe de profit, una dintre ele fiind chiar firma prin care își încasează banii de la Pro Tv. Aceasta se numește Studio 78 SRL și doar în 2020 a înregistrat un profit de peste 200.000 lei.

Pe lângă salariile obținute din televiziune, în cazul lui Cătălin și din muzică, în cazul Andrei, cei doi soți mai au și contrate de publicitate cu alte branduri, din care câștigă zeci de mii de euro.

Andra și Cătălin Măruță

Ce studii are Cătălin Măruță

Majoritatea oamenilor îl știu pe Cătălin Măruță prin prisma televiziunii, însă el are alte studii la bază. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, însă viziunea lui de viitor a fost cu totul alta.

Primul job al lui Cătălin Măruță a fost la radio, deci practic nu a profesat deloc în domeniul dreptului. Nu a durat mult, iar de la radio a ajuns direct în televiziune. Următorul job al acestuia a fost la TV Super Nova.

După TV Super Nova, lucrurile au mers într-o direcție pozitivă. El s-a făcut remarcat la Trupa DP 2, care s-a transformat ulterior în Tonomatul de pe 2, iar în anul 2006, acesta a prezentat şi show-ul Eurovision şi a făcut parte din Caravana TVR 50 în evenimente ce au avut loc la Timişoara, Craiova, Iaşi şi Cluj.

Cum a ajuns la Pro Tv 

Acum probabil vă întrebați care a fost drumul spre emisiunea ”La Măruță”. Ei bine, înainte de Pro Tv, Măruță a colaborat cu Realitatea TV, unde a avut emisiunea Trezeşte-te la realitate cu Măruţă. În toamna anului 2017, soțul Andrei a făcut pasul cel mare.

A devenit prezentatorul emisiunii Happy Hour, care ulterior s-a transformat în ”La Măruţă”, aşa cum se numeşte şi azi.