Ce boală are de fapt Roxana Nemeș? De ce vrea să plece de la Survivor România. Detalii din culise

15 mart. 2021
Ce boală are de fapt Roxana Nemeș? De ce vrea să plece de la Survivor România. Detalii din culise
Roxana Nemeș în cadrul consilului de la Survivor România

Roxana Nemeș s-a luptat din răsputeri să rămână în competiția Survivor România, în contextul în care colegii ei o votau la fiecare consiliu să plece. Publicul a salvat-o, însă de fiecare dată, iar artista a tras de ea pentru a se afirma și pe terenul de joc. În ultima perioadă a început să acuze stări de oboseală accentuată, fără să înțeleagă care este motivul real.

Roxana Nemeș a cerut să meargă la spital pentru investigații și medicii au constatat că aceasta are probleme cu colecistul/fierea sau bila, cum a mărturisit chiar ea, în ultimul episod difuzat de Kanal D.

Roxana Nemeș este la un pas să plece acasă

„Aș vrea să zic că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment și cea mai bună formă a mea. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu problemele astea până acum.

O să trebuiască să fac un tratament ca să nu ajung la operație sau la mai rău și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Dar sunt înapoi în echipă, depcamdată, asta în funcție de ce o să vrea și publicul și, clar, Dumnezeu. Importantă este sănătatea, cea mai importantă este sănătatea, și asta o spun tuturor.

Indiferent de ce o să se întâmple, știu că am nevoie și de tratament și chiar o să îmbrățișez indiferent de decizia publicului de acum încolo, sau a echipei și, repet, cel mai important e să fiu sănătoasă”, a fost declarația Roxanei Nemeș în cadrul Consiliului, care practic și-a cerut eliminarea din competiție.

Elena Maria a fost votată din nou ca favorită a publicului, dar aceasta l-a propus pe Sebastian Chitoașcă, fără să țină cont de mesajul subliminal al colegei sale, care era vizibil speriată de problemele de sănătate pe care le are.

Ce boală are de fapt Roxana Nemeș

Conform surselor Voxbiz.ro, Roxana Nemeș are o inflamție a colecistului, care ar fi survenit din cauza alimentației defectuoase. Cocosul este cel care favorizează crizele de acest tip care se manifestă prin oboseală accentuată, stări de greață, vomă, balonare și senzație de leșin.

Prezentatorul Daniel Pavel i-a spus Roxanei că se va întoarce la spital, imediat după Consiliu, unde va primi tratament. Cu un regim alimentar strict și medicația adecvată, Faimoasa și-ar putea reveni în aproximativ o săptămână. Rămâne de văzut, însă dacă organismul ei nu este prea slăbit pentru a putea continua competiția Survivor România.

Aceleași surse au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că Roxana Nemeș este foarte speriată din cauza problemelor care i-au apărut, mai ales că aceasta se știe foarte puternică. Aceasta ar avea momente în care ar dori să plece acasă, dar apoi își amintește cât de important ar fi pentru cariera ei ca ea să rămână cât mai mult timp la Survivor România și luptă să se facă repede mai bine.