Este oficial! Daniel Pavel a spus când revine Jador la Survivor România

14 mart. 2021
Este oficial! Daniel Pavel a spus când revine Jador la Survivor România

Fanii au insistat pe toate grupurile să afle vești despre Jador. Toți s-au întrebat când va reveni artistul în jungla din Republica Dominicană. Acesta s-a accidentat la genunchi în urmă cu două săptămână și de atunci lipsește din competiție.

În ultimul epidod Survivor România, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că medicii îi fac analize și că Jador este în continuare sub supraveghere medicală. Surse apropiate de manelist au dezvăluit pentru Voxbiz.ro că acesta ar fi suferit o luxație de ligamente și că a a avut piciorul imobilizat, iar apoi a început recuperarea.

Când revine Jador la Survivor România

Duminică, 14 martie, Daniel Pavel a anunțat oficial când se întoarce Jador la Survivor România. Joia viitoare, artistul va reveni alături de colegii lui. Încă nu se știe exact dacă va intra în concurs sau nu, probabil va depinde mult de joc, dar cu siguranță fanii îl vor putea revedea din nou pe Kanal D.

Până în acest moment, Jador a fost cel mai votat de public și acesta a fost nevoit ca la Consiliile de nominalizare să-și propună colegii. Ultima care a plecat din cauza nominalizării lui a fost Majda. Deși aceasta i-a fost foarte apropiată, manelistul a spus că este obligat să voteze sportiv pentru că au nevoie de mâncare și nu-și permit să mai piardă jocuri.

Jador a votat mereu cel mai slab jucător

De altfel, Jador a votat de fiecare dată cel mai slab concurent. Deși Costi Ioniță este producătorul lui, când a venit momentul manelistul l-a votat, cerându-și scuze că trebuie să facă această alegere. În momentul de față, el este considerat a avea cele mai mari șanse să câștige trofeul Survivor România.

Prima ediție a fost adjudecată de Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Vezi și Clasament Survivor România 2021. Culiță Sterp ajunge pe locul 1 la Faimoși. Cine ocupa primele poziții în topul general