Ce companie de cosmetice de lux deține Alexandre Eram, soțul Andreei Esca? Puțini știu că este a lui. Produsele se vând foarte bine în România

31 mai 2021
Ce companie de cosmetice de lux deține Alexandre Eram, soțul Andreei Esca? Puțini știu că este a lui. Produsele se vând foarte bine în România
Andreea Esca, Alexandre Eram și cei doi copii, Alexia și Aris

Alexandre Eram este căsătorit cu Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Alexia, care este deja o vedetă în toate regula și pe Aris Melkior, care preferă să nu apară prea mult în lumina reflectoarelor.

Ei bine, ținând cont de numele mezinului familiei, probabil v-ați dat deja seama că Alexandre Eram este deținătorul companiei de cosmetice de lux, Melkior, un brand foarte apreciat pe piața din România. Acesta a fost fondat în urmă cu mai bine de 16 ani de soțul Andreei Esca, în colaborare cu un economis francez.

Compania lui Alexandre Erma se bucură de mare succes pe piața cosmeticelor

Magazinele Melkior se găsesc acum în toată țara și comercializează produse cosemtice de calitate: farduri, rujuri, fonduri de ten, mascara, ojă, vopsea de păr și multe altele.

Mai mult de atât, afacerea s-a tot extins, astfel că au deschis sub același brand și o şcoală de machiaj şi una de manichiură. Alexia Eram este și ea implicată în afacerea familiei și chiar a creat un ruj, care costă aproximativ 50 de lei. Este un produs lichid mat, foarte rezistent și de care ea este foarte mândră.

Alexia Eram a creat un ruj Melkior

”Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă”, a spus unul din oficialii companiei, imediat ce a fost lansat celebrul ruj, în urmă cu aproximativ doi ani.

Alexandre Eram susține că Melkoior colaborează cu profesioniști de top din industria de beauty pentru a crea cele mai bune produse și  cel mai bun creion de ochi din lume se găsește în magazinele deținute de compania sa.