Ce funcție nouă a primit fostul iubit celebru al lui Denise Rifai: „Am onoarea și plăcerea să fiu parte a acestei echipe”

01 mart. 2021
Ce funcție nouă a primit fostul iubit celebru al lui Denise Rifai:
Denise Rifai are în prezent contract cu Kanal D

Deși acum nu mai vrea să abordeze acest subiect, în trecut Denise Rifai se afișa peste tot cu iubitul său extrem de celebru la acel moment. Ea era reporter la Realitatea Tv, iar el unul dintre politicienii marcanți din PSD. De altfel, el a ajuns până la funcție de președinte executiv al PSD, dar odată cu eliminarea Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului, a fost și el înlocuit.

Este vorba despre Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene și fost ministru de Finanțe. La un moment se vorbea chiar și despre o posibilă candidatuă a lui la prezidențiale. Într-un final, s-a ales cu un loc neeligibil pe listele pentru noul Parlament. Rămas fără postul de senator, Teodorovici a revenit la Curtea de Conturi, acolo unde avea rezervat un loc de auditor.

Ce funcție nouă a primit Eugen Orlando Teodorovici

Mai nou, se pare că acesta a devenit și trezorier la Federația Română de Rugby, condusă de Alin Petrache. Începând cu 1 Martie, fostul ministru va ocupa aceasta poziție, despre care spun că este neremunerată.

Eugen Orlando Teodorovici a fost membru marcant al PSD

„Am onoarea și plăcerea să fiu parte a acestei echipe și e adevărat că m-am alăturat pe partea de chestiuni financiare. Mă leagă multe lucruri de acest sport, în special un proiect de lege depus acum un an, în care propuneam Parlamentului României să înapoieze federației terenul de sub stadionul de rugby renovat astăzi”, a declarat Eugen Orlando Teodorovici pentru Libertatea.

Fostul ministru anunță că se angajează în privat

Fostul ministru a mai dat o știre. A spus că va demisiona din funcția de auditor și se va angaja la privat, unde va dovedi că este cel mai bun. Acesta a fost intens criticat și a devenit ținta glumelor, pentru că încă din anul 1991 el a ocupat numai funcții la stat.

„Da, intru în privat, nu vă spun unde, las presa și pe cei interesați să afle și să se uite inclusiv la finalul anului fiscal să vadă care a fost cifra de afaceri în compania sau companiile în care am să intru. Le voi demonstra celor care spun că nu am lucrat în privat nicio zi că am să fiu mai bun decât au fost ei”, a transmis Teodorovici.

De cealaltă parte, Denise Rifai nu vrea să vorbească despre perioada în care a fost iubita fostului ministru, poreclit Cassanova. Ea ocoloește de fiecare dată răspunsul și nu dorește să dea detalii nici despre actualul său iubit, pe care-l ține secret.