Ce înălțime are Gina Pistol? Diferență uriașă față de Smiley: E printre cele mai scunde din showbiz

gina pistol smiley

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, însă puțini știu că aceasta este totodată și una dintre cele mai scunde. 

Aceasta măsoară doar 1.66 înălțime, fiind cu 20 de centrimetri mai scundă decât partenerul său. Smiley măsoară așadar 1.86 cm, fiind unul dintre cei mai înalți bărbați din showbiz-ul autohton.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley, este însărcinată și, potrivit surselor din presă, ar urma să aibă o fetiță.

„Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală.

Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei.

Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin.

Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, au dezvăluit prietenii celor doi pentru ciao.ro.

Revista Presei