Smiley va fi cel mai fericit! S-a aflat ce sex ca avea copilul celor doi: Sunt extrem de fericiți

de: Ana Toma
05 sept. 2020
Smiley va fi cel mai fericit! S-a aflat ce sex ca avea copilul celor doi: Sunt extrem de fericiți
Smiley și Gina Pistol

Fericire mare pentru Smiley și Gina Pistol. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc au aflat ce sex va avea copilașul lor. Fanii vor fi în extaz la aflarea veștii. Artistul este cel mai fericit.  

Informația potrivit căreia Gina Pistol ar fi însărcinată a ieșit la iveală în urmă cu câteva săptămâni. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru ceao.ro că blondina s-ar afla în primul trimestru al sarcinii, iar cuplul este extrem de fericit de întâmplarea care le va schimba viața.

”Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată”, au mărturisit sursele citate.

Smiley și Gina pistol vor avea o fetiță

La scurt timp după ce s-a aflat că Gina ar fi însărcinată, a ieșit la iveală și sexul pe care copilul îl va avea. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit pentru ceao.ro că Smiley și Gina Pistol ar urma să aibe o fetiță, iar această veste l-a bucurat enorm pe artist.

De asemenea, sarcina nu o ține deloc pe Gina. Aceasta continuă să-și respecte contractele iar lucrurile decurg foarte bine pentru blondină.

”Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei.

Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, au dezvăluit prietenii celor doi.