Ce înălțime are Meghan Markle și ce studii are aceasta de fapt. Atuul cu care l-a fascinat pe prințul Harry

12 mai 2020
Ce înălțime are Meghan Markle și ce studii are aceasta de fapt. Atuul cu care l-a fascinat pe prințul Harry

Meghan Markle nu s-a remarcat niciodată printr-o frumusețe debordantă sau printr-o inteligență sclipitoare, însă a știut dintotdeauna că poate atinge tot ceea ce-și dorește. A crezut mult în ea și în puterea ei interioară. Presa de peste Ocean a scris despre ea că și-a dorit mult să ajungă o femeie foarte influentă în lume.

Casa Regală Britanică i s-a părut o cale scurtă, însă rigorile de acolo au făcut-o să fugă și conform mai multor apropiați încă visează la o carieră politică. Ea a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai pregnante voci critici la adresa lui Donald Trump și o apropiată a familiei Obama.

Meghan Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles, California. Are o înălțime de 1.68 și mult timp s-a luptat cu kilogramele. Mereu și-a dorit să aibă o siluetă zveltă și nu i-a fost ușor. Aceasta a absolvit Northwestern University și are o diplomă în teatru și studii internaționale, obținută în 2003. De-a lungul carierei de actriță a jucat roluri mici în mai multe seriale de televiziune din Statelor Unite. Din 2011 până în 2017, a jucat-o pe Rachel Zane în serialul Costume timp de șapte sezoane.

Cum l-a fascinat pe Harry

Actrița a mai jucat și în Amintește-ți de Mine și Horrible Bosses. În 2017, s-a logodit cu Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară. Asta după ce a divorțat de fostul său soț.

Presa de peste Ocean scrie că prințul era fascinat de siguranța pe care o prezenta Markle și de abilitatea ei de a-și atinge absolut toate obiectivele cu multă răbdare. Puterea ei mentală, se pare că ar fi una de excepție.

Pe 6 mai 2019, Meghan Markle l-a pe născut Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Prințului Harry, iar în 2020, cuplul și-a anunțat intenția de a se retrage din rolurile superioare din familia Regală, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și de a-și împărți timpul între Regatul Unit și America de Nord.