Ce le-a cerut Mihaela Rădulescu producătorilor. Ce salariu îi oferă PRO TV-ul și ce mofturi trebuie să îi respecte

de:
15 sept. 2021
Ce le-a cerut Mihaela Rădulescu producătorilor. Ce salariu îi oferă PRO TV-ul și ce mofturi trebuie să îi respecte
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este o figură remarcabilă în România, iar când vine vorba de pretențiile ei, producătorii au grijă ca diva să primească tot ceea ce își dorește.

Așa se întâmplă și la PRO TV, unde Mihaela Rădulescu a acceptat să fie detective la Masked Singer. Totuși, contractul ei nu vine doar cu un salariu uriaș ci și cu mai multe pretenții.

Ce le-a cerut Mihaela Rădulescu celor de la PRO TV

Dacă vă întrebați ce salariu încasează diva de la PRO TV, ei bine, nu am putut afla asta, însă știm că cifra are mai multe zerouri. Mai mult de atât, pe lângă salariul colosal, Mihaela Rădulescu le-a impus producătorilor mai multe condiți.

Unul dintre cele mai mari mofturi ale Mihaelei Rădulescu este un avion business class, dar și cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer la dispoziție.

La cele de mai sus se mai adaugă și o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr, toți fiind alături de ea de dimineață până seara, timp de o lună, cât au fost filmările.

Nici la alimentație vedeta nu s-a abținut. Mihaela Rădulescu le-a cerut producătorilor să aibă brânză în cabină, dar și ananas și fructe de pădure, semn că diva are grijă la tot ce mănâncă inclusiv când lucrează la un nou proiect.