Ce mânâncă Adela Popescu? Meniul care o face să arăte atât de bine: Respectăm regulile de nutriție

adela popescu

Adela Popescu se menține în formă și după naștere. Vedeta de la Pro Tv are o siluetă de invidiat, iar mulți doresc să știe secretele pe care le folosește. Prezentatoarea Tv nu s-a sfiit și a vorbit deschis despre ce consumă pentru a se simții în largul ei. 

Adela Popescu a mărturisit că fiul ei, Radu, este cel care a schimbat alimentația întregii familii.

”Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar. El mănâncă destul de bine, în sensul în care respectă regulile de nutriție. În casa noastră se mănâncă pește la cuptor, avocado, multe salate.

Chiar dacă la emisiune mai scap uneori, acasă mâncăm echilibrat și i se datorează lui”, a mărturisit Adela Popescu într-un interviu acordat pentru VIVA.

Mereu are o stare de bine

Pe lângă alimentație, vedeta a mai povestit, întrebată care sunt secretele sale pentru o stare de bine, că totul se datorează bunei dispoziții. O relaxare continuă va da un rezultat pozitiv pentru întregul organism.

”Chiar mă gândeam care sunt atuurile mele și mi-am dat seama că lucrurile care m-au ajutat mereu au fost buna dispoziție și stilul relaxat de a comunica și relaționa. Dacă am un cadru în care să alimentez aceste două lucruri, simt că pot să arăt și bine, să fiu și haioasă”, a mai spus Adela.

Întrebată despre cel mai mare defect pe care îl are, vedeta Pro Tv nu s-a abținut și a spus adevărul.

”Adela Popescu este leneșă! Dar poate fi și o calitate, deoarece, atunci când ești leneș , găsești soluții extrem de eficiente pentru a rezolva orice problemă”, a mai povestit Adela Popescu.

Revista Presei