Ce meserie a avut Fuego înainte de a deveni cântăreț? N-o să-ți vină să crezi

fuego-1-840×500

S-a aflat ce meserie a avut Fuego înainte de a deveni cântăreț. Paul Surugiu, pe numele său scenă, a mărturisit cu ce s-a ocupat înainte de a intra în lumea muzicii.

Nici atunci nu a fost foarte departe de muzică. Fuego este un tip foarte talentat. Pictează, cochetează cu teatrul, este moderator și cântăreț.

Acesta a mărturisit care a fost primul său loc de muncă într-un interviu pentru okmagazine.ro.

A fost dirijor la corul bisericii

„Am început să muncesc, să merg la evenimente, să pierd nopţi, să câştig puţin, să profite mulţi de pe urma mea, dar nu m-am lăsat niciodată pentru că am ştiut că pot şi că la un moment dat voi ajunge la statutul de azi – un artist independent, care trăieşte din propriile activităţi şi care-şi finantează singur, propriile puteri, cariera şi producţiile artistice!

Dar ceva neştiut este faptul că am fost dirijor de cor, timp de doi ani, la Biserica Catolică de la Piaţa Muncii. Eram extrem de pasionat şi de implicat şi-am învăţat numeroase lecţii în acea perioadă, în anii 90, în perioada în care, concomitent, studiam la teatru, făceam piese şi mergeam şi în diverse spectacole pentru a mă putea întreţine!”, a povestit Fuego.

Fuego este îndrăgostit de muzică

Artistul are concert peste concert. Recent, cântărețul a mers pentru a-7-a oară în Israel și le-a cântat fanilor din Eilat inclusiv piese în limba ebraică.

„Aseară am avut clipe de neutat la «Româniada», în Israel şi le mulţumesc evreilor-români pentru că mă păstrează de atâţia ani printre preferinţele lor şi minunatei Liliana Mare (organizatoarea evenimentului – n.r.). Nu uitaţi că ne revedem la TVR 2, de la 15.00, cu o gală dragă mie, plină de surprize şi momente de colecţie, cu eroi ai României mele”, a spus Fuego, după ce a revenit din Israel.

Revista Presei